Divne vesti

NAGRADA ZA SESTRE GOBOVIĆ: Najpoznatije bliznakinje na srpskoj javnoj sceni dobile još jedno važno priznanje

Od kako su krajem novembra objavile pesmu „Srbija“, Marina i Marija Gobović ne prestaju da dobijaju pohvale.

Muzika
Autor:
NAGRADA ZA SESTRE GOBOVIĆ: Najpoznatije bliznakinje na srpskoj javnoj sceni dobile još jedno važno priznanje
Foto: Ivan Cerović

Njihova patriotska numera, za koju je Marina Gobović napisala tekst i muziku, a aranžman uradio Saša Milošević Mare, i spot sa prelepim kadrovima naše zemlje, u režiji Dragana Đorđevića Belje, osvojili su publiku, a bliznakinje su nedavno u Vrnjačkoj Banji dobile i specijalno priznanje za najbolju muzičku numeru posvećenu Republici Srbiji.

Marina i Marija Gobović otvorile su svojim nastupom konferenciju „Srbija više od lepote“, koja je održana u Vrnjačkoj Banji, a posvećena je turizmu, wellness-u, zdravlju i lepoti. Na konferenciji su dodeljena priznanja najboljima u promociji naše domovine, a sestre Gobović specijalno su nagrađene za ovu muzičku numeru, koja slavi Srbiju, rodoljublje i pravoslavlje.

Nastup sestara Gobović, koje su blistale u veličanstvenim haljinama kreatorke Vladanke Celić, propraćen je burnim aplauzom i ovacijama.

- Presrećne smo što je naša pesma pronašla put do srca publike i ponosne smo i zahvalne za priznanje koje smo dobile. Nastavićemo i dalje istim putem, da na najlepši način slavimo svoju otadžbinu i njenu tradiciju – kažu Marina i Marija Gobović.

Ukoliko niste do sada, pogledajte spot u kome pored sestara Gobović učestvuju i glumac Milan Bosiljčić, dečiji hor “Slavujčići” i KUD „Branko Radičević“ i poslušajte pesmu koja je zapalila sva patriotska srca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs