Par o kojem se priča

PONOSNO ŠETA SA ŽENOM NAJOMRAŽENIJEG ČOVEKA U HOLIVUDU: Svi se čude kako ima želudac da bude sa njom!

Izgleda da glumcu ne smeta šta čaršija priča

Celebrities
Autor:
PONOSNO ŠETA SA ŽENOM NAJOMRAŽENIJEG ČOVEKA U HOLIVUDU: Svi se čude kako ima želudac da bude sa njom!
Foto: Profimedia

Glumac Edrijen Brodi se poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti, ali ove nedelje je stao pred fotografe zbog promocije nove serije "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" u Los Anđelesu. Uz njega je bila i Džorždžina Čapman, modna dizajnerka s kojom je u vezi poslednje dve godine.Par je izgledao srećnije nego ikada, ali detalje svoje ljubavi nisu odavali novinarima, kao ni do sada. 45-godišnja Džordžina inače je bivša supruga propalog filmskog mogula Harvija Vajnstina, a s Brodijem je u vezi od februara 2020. godine.

Edrijen i Džordžina su navodno u ozbiljnoj vezi, a ona ga je upoznala i s ćerkama Indijom i Dašiel, koje je dobila u braku s Vajnstinom.

Endi Brodi, Georgina Čapman
foto: Profimedia

Podsetimo, Vajnstin je pre nekoliko godina osuđen za seksualno zlostavljanje glumica. Zbog njega je pokrenut pokret #metoo i prema dosadašnjim svedočanstvima više od stotinu žena bile su njegove žrtve. Njegova supruga u početku je bila uz njega, ali onda je brzo zatražila razvod i izvinila se svim ženama koje je njen suprug povredio na bilo koji način.

Ipak, postoje i oni koji smatraju kako je Džordžina znala za zlodela svog supruga i svejedno ostala uz njega kako bi promovisala svoj modni brend haljina Marchesa koji je gurao upravo Vajnstin.

Naime, poznata je priča kako je "prisiljavao" slavne glumice da na crvenim tepisima nose kreacije njegove supruge pa su se mnogi pitali kako Edrijen "ima želudac" da bude sa njom, ali glumac ne skida osmeh sa lica i očigledno ga nije briga za takve komentare.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs