O braku i porodici

Mirka Vasiljević: Sada je kasno da organizujem svadbu!

Mlada glumica Mirka Vasiljević kaže da smatra da joj potpis nije bitan i da se već oseća da je u bračnoj zajednici sa Vujadinom
Celebrities
21:58h Autor:
Mirka Vasiljević: Sada je kasno da organizujem svadbu!
Foto: Kurir

Glumica Mirka Vasiljević, zvezda filma "Mi nismo anđeli", pre tri godine otpočela je zajednički život sa mladim perspektivnim fudbalerom, sinom proslavljenog Duleta Savića, a u međuvremenu su dobili i dvoje dece, sina Andreju i ćerkicu Adrijanu.

Mlada glumica se odlično snašla u potpuno novoj životnoj epizodi i zahtevima karakterističnim za emotivne partnerke uspešnih sportista. Nasuprot tome, ne zapostavlja ni svoju karijeru pa se ovih dana aktivno priprema za snimanje novog filma, kao i premijeru predstave. Iako se još nisu venčali, Mirka i Vujadin imaju skladan život i potpis na papiru im, kažu, nije od velikog značaja.

- Vujadin i ja zaista nismo opterećeni time. Daleko od toga da se plašim udaje, mislim da papir ništa značajno neće promeniti u našem odnosu. U svakoj zemlji u kojoj Vujadin igra smatra se da smo u bračnoj zajednici zato što imamo decu. Da nije tako, imala bih status njegove devojke ili verenice. Kao mala, maštala sam o bajkovitoj svadbi, belim konjima i romantičnoj venčanici, a sada kada imam za koga da se udam, to mi više nije interesantno. Da se samo Vujadin pita, venčanje bi se desilo pre dve, tri godine, jer njemu estetski trenutak nije preterano važan, ali je meni, kao i svakoj ženi, upravo to od neprocenjivog značaja. Zato venčanje uvek odlažem rečima: "Sad je kasno, nemam vremena da organizujem svadbu" - kaže Mirka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs