Prve dame teniskih asova

Top 5 lepotica Vimbldona: one su njima najveća podrška

One su lepe i pametne, a dokazuju da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena
Celebrities
15:58h
Top 5 lepotica Vimbldona: one su njima najveća podrška

Mlade i izuzetno lepe, one su najveća podrška najboljim teniserima sveta. Iako svaka od njih ima svoju karijeru, tokom velikih takmičenja ostaviće sve kako bi bile uz svoje muškarce. Zato ćemo im posvetiti malo pažnje, upoznati se sa njima i razbiti stereotip o tome kako se sportisti zabavljaju samo sa ženama čiji je jedini posao da budu lepe.

Sara Foster

Supruga nemačkog teniskog asa, Tomija Hasa (Tommy Haas) je pažnju javnosti privukla najpre kao manekenka, a zatim je započela glumačku karijeru. Pojavila se u mnogim poznatim TV serijama, poput 90210, CSI i Entourage, a glumila je u filmovima Bachelor Party 2, The Big Bounce i D.E.B.S.. Ćerka muzičkog producenta, Dejvida Fostera (David Foster), je krajem 2010. godine postala majka i gotovo u potpunosti se prepustila porodičnom životu.

Kim Sirs (Kim Sears)

Devojci britanskog asa, Endija Mareja (Andy Marrey), je pripala laskava titula "najbolja kosa i frizura Vimbldona 2013.". Aktraktivna Britanka, kojoj je 25 godina, je ćerka nekadašnjeg tenisera, koji je trenirao Anu Ivanović i Danijea Hantučovu, je redovan posetilac teniskih mečeva, ali ne planira da zauvek ostane Marejeva devojka. Slava je ne zanima previše, a završila je englesku književnost na Univerzitetu u Saseksu. Zanima je gluma i slikarstvo, a zanimljivo je reći da su se Endi i Kim upoznali kada im je bilo 17 godina, kao i da je ona bila ta koja nije želela da se zna sa kim se zabavlja.

Jelena Ristić

Višegodišnja devojka Novaka Đokovića je završila master iz ekonomskih nauka u Milanu, govori tečno nekoliko jezika, upravlja fondacijom Novak Đoković, a nedavno je pozirala za kampanju kupaćih kostima. Jelena je devojka koje se ne eksponira, o kojoj se zapravo malo toga zna. Pažnju privlači šarmom i stilom, a u stranim medijima najčešće ističu kako je ovo primer lepe devojke sa mozgom.

Bruklin Deker (Brooklyn Decker)

Poput Sare Foster, i Dekerova je najpre bila uspešan model i glumica u usponu, kada je rešila da se posveti Endiju Rodiku (Andy Roddick), sa kojim je u braku od 2009. godine. Njena karijera uključuje slikanja za Vogue, Cosmopolitan, FHM, kao i reklamne kampanje za brendove Gap, Intimissimi i Victoria's Secret. Tek nakon što se Rodik penzionisao, prelepa plavuša se vratila glumi, te smo je mogli videti u hitovima Just Go With It i What to Expect When You're Expecting.

Bek Hjuit (Bec Hewitt)

Australijska glumica i pevačica je karijeru započela još kao devojčica. Lejtona Hjuita (Lleyton Hewitt) je upoznala nakon propale veridbe, a poznati teniser ju je zaprosio nakon samo 6 nedelja zabavljanja. Par ima dvoje dece, a Bek je svima poznata po sedmogodišnjoj ulozi u seriji Home and Away. Par se venčao 2005. godine u čuvenoj sidnejskoj operi (Sydney Opera House), a slavlje se nastavilo u zoo vrtu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs