Ima i takvih

Slavni koji su se venčali u tajnosti: Njima je intima bila na prvom mestu!

Slavni parovi ne prave uvek velika venčanja sa dosta pompe. Neki se ipak odluče za intimnao okupljanje, i bez obzira na popularnost ovaj veliki dan čuvaju samo za sebe
Celebrities
15:54h Autor:
Slavni koji su se venčali u tajnosti: Njima je intima bila na prvom mestu!
Foto: Reuters

Svedoci smo da poznati uživaju u pompi i pokazivanju svoga bogatstva. Oni planiraju velika venčanja koja teže da zasene sve ostale svadbe. Mada ima i nekih parova koji još cene intimu, pa svoju svadbu planiraju daleko od očiju javnosti.

Predstavljamo vam četiri poznata holivudska para koja su odolela trendu raskošnih venčanja:

Rajan Renolds i Blejk Lajvli

Njih dvoje napravili su potpuno suprotno od Kim i Kanje Vesta. Rajan je kao destinaciju njihovog venčanja odabrao tajno mjesto u Južnoj Karolini u septembru 2012.godine. Još uvek su u braku i uživaju jedno u drugome što se moglo videti i na Kanskom filmskom festivalu gde su čak uskladili svoje odevne kombinacije.

A kako je Blejk izgledala na Kanskom festivalu vidite OVDE.

Džastin Timbrlejk i Džesika Bil

Slavni pevač i glumica počeli su se zabavljati još 2007. godine, a venčali su se pet godina posle, 2012. godine. Oni su takođe izabrali tajnu lokaciju na skijalištu u Vajomingu gde su se i verili šest meseci pre. I dan danas su u srećnoj vezi, iako su nedavno kolale glasine da su pred razvodnom. Povod tome bilo je to što se Džesika nije pojavila na dodeli Američkih muzičkih nagrada. Ona je tada na svom Tviter profilu objavila poruku : "Gledaću program od kuće. Smiri se Internet".

Danijel Krejg i Rejčel Veis

Kao u stilu Džejms Bonda i Danijel Krejg je svoje venčanje držao u tajnosti. Njih dvoje upoznali su se na setu filma "Drim Haus" a venčali su se 2011.godine. Retko se mogu videti u javnosti, a o takvim kao Kim i Kanje imaju posebno mišljenje. On smatra da je upravo ta "Kardašijan kultura" razlog zašto ne voli da priča o privatnom životu, pišu strani mediji.

A kakav dogovor ovo dvoje imaju u spavaćoj sobi pogledajte OVDE.

Bijonse i Džej Zi

Oni su takođe svoje venčanje održali u tajnosti. Imali su i privatnu ceremoniju sa 40 gostiju, ali ipak su potrošili puno novaca. Venčanje se održalo u luksuznom penthausu kojeg su ukrasili sa 70,000 belih orhideja, koje su posebno za njih stigle sa Tajlanda.

Koja su to najskuplja venčanja poznatih u poslednjoj deceniji pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs