Humano

Anđelina Džoli donirala 50.000 dolara za Srbiju i Bosnu: Moje misli su sa vama!

Glumica je navela zabrinutost zbog činjenice da su poplave pomerile minska polja u Bosni
Celebrities
16:12h Autor:
Anđelina Džoli donirala 50.000 dolara za Srbiju i Bosnu: Moje misli su sa vama!
Foto: AP

Kako stoji na službenoj stranici američkog Crvenog krsta, holivudska glumica donirala je pedeset hiljada dolara kako bi pomogla područjima Srbije i Bosne i Hercegovine koja su stradala u poplavama.

Anđelina Džoli zabrinuta je zbog situacije koja se dešava u zemljama našeg regiona, a odlučila je da svojom donacijom pomogne građanima koji su nastradali tokom katastrofalnih poplava. Glumica je izrazila i iskreno žaljenje za svima porodicama koje su izgubile svoje najdraže, ali i naglasila da je brine i opasnost od mina.

- Tragično je da je područje, koje je proživelo toliko sukoba i razaranja, sada pogodila prirodna katastofa ove razmere. Moje misli su sa svim porodicama koje su izgubile svoje domove i čija je egzistencija ugrožena. Posebno sam zabrinuta zbog neposredne opasnosti za život koju predstavljaju mine i ostale eksplozivne naprave koje se nalaze na područjima opustošenima poplavama u Bosni. Međunarodna zajednica mora preduzeti potrebne mere kako bi se osigurala ta područja - rekala je Anđelina.

Ali, Anđelina nije mogla da sakrije i svoje oduševljenje kada je videla da su narodi na Blakanu složni tokom ovih teških trenutaka.

- Inspirišuće je videti ljude iz tih zemalja kako su složni i pružaju podšku svojim susedima i građanima vlastite zemlje. Vreme je da i mi ostali preduzmemo isto, te da im pomognemo da se oporave - rekla je slavna glumica.

A koje su sve svetske zvezde uputile apel za pomoć Srbiji i Bosni pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs