Svaka čast

Svetske zvezde apeluju za pomoć ugroženom stanovništvu: Ne dajte se, braćo! (FOTO)

Mnoge poznate ličnosti aktivirale su se putem društvenih mreža da bi skrenule pažnju na tragediju koja nas je zadesila
Celebrities
20:08h
Svetske zvezde apeluju za pomoć ugroženom stanovništvu: Ne dajte se, braćo! (FOTO)
Foto: Fonet

Nesreća koja je zadesila Srbiju i region usled poplava sve više okupira svetsku javnost. Tako su se mnoge poznate ličnosti aktivirale putem društvenih mreža da bi skrenule pažnju na tragediju koja nas je zadesila.

Koko Ti ne zaboravlja na svoje srpsko poreklo

Popularna američka zvezda Nikol Ostin, poreklom iz Srbije, a poznatija pod pseudonimom Koko Ti, na društvenoj mreži Tviter molila je za pomoć Srbiji i poručila da saoseća sa tragedijom koja je zadesila našu državu.

"Moje srce je uz Srbiju! Moji baka i deka su odatle. Pomozimo im u ovom teškom trenutku. Molim vas. Učiniću sve što je do mene", napisala je Koko.

OVDE pogledajte apel Merjem Uzerli, popularne Hurem za pomoć ugroženima.

"Dire Straits" posvetili pesmu "Solid Rock" Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj

Čuveni gitarista Mark Nofler, lider legendarnog benda "Dire Straits" uputio je poruku podrške na svojoj Fejsbuk stranici narodima Balkana koji se bore sa poplavama.

"Ova pesma je za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvate u Slavoniji. U ova teška vremena, ostanite jaki, naša braćo!" poručio je muzičar i dodao na srpskom jeziku:

"Ne dajte se, braćo!"

Stiven Fraj se pridružio pomoći za ugrožene

Britanski glumac Stiven Fraj pružio je podršku narodima Balkana koji su ugroženi razarajućim poplavama.

"Zajedničko svim ljudima koji su žrtve poplava je da im treba pomoć", napisao je poznati glumac na svom Tviteru.

Za Srbiju se molila i Koraima Tores, popularnija kao Kasandra, više o tome saznajte OVDE.

Edi Grant poslao pisma podrške

Pevač Edi Grant, koji već godinama posećuje Srbiju i veliki je ljubitelj našeg naroda, poslao je pisma podrške premijeru Aleksandru Vučiću i gradonačelniku Beograda Siniši Malom, u kojem izražava žaljenje zbog tragedije koja je potresla naš narod. Pisma prenosimo u celosti.

Pismo gradonačelniku Beograda, Siniši Malom: "Gospodine, godinama je bilo moje zadovoljstvo da uživam u vašem sjajnom gradu Beogradu. Postoji veliki broj ljudi tamo, koje smatram prijateljima i zbog toga me boli tragedija koja je zahvatila vaš narod, a koju sam i sam mogao da iskusim u svom rodnom gradu Gujanu. Saosećam se sa mnogim porodicama koje su povređene ili su izgubile svoje voljene u ovim teškim trenutcima. Dozvolite mi da se pomolim za vaš narod, u nadi da ćete uz pomoć Boga izaći jači iz ove tragedije. Puno ljubavi od mene i moje porodice".

Pismo premijeru Srbije, Aleksandru Vučiću: "Gospodine premijeru. Pišem vam u ime sebe i moje porodice, kako bi izrazio veliku tugu zbog gubitaka nastalih od velikih poplava koje su zadesile Srbiju. Zaista sam počašćen zbog gostoprimljivosti i lojalnosti mnogih Srba, koja mi je pružena tokom mog boravka ovde. To je veza koja se proteže veliki broj godina unazad, i zbog toga je moja tuga još veća. Nakon ove nesreće, želim vama i vašem narodu da pronađete snagu i da izdržite ove nedaće. Znam da u mojim prijateljima Srbima, leži velika snaga i siguran sam da ćete se izboriti sa ovim izazovom koji vam je postavila priroda. Svim prijateljima koji su u ovim poplavama izgubili svoje bližnje, želim da izjavim svoje najdublje saučešće i nadu, da će im Bog dati mir i spokoj."

Paf Didi: Srbiji treba vaša pomoć

Reper Didi, nekada poznat kao Paf Didi, uključio se u pomoć ugroženom stanovništvu u Srbiji. On je svoju podršku iskazao putem društvene mreže Tviter:

"Srbiji treba vaša pomoć", napisao je reper.

Alisa Milano: Molitva za Srbiju

Glumica Alisa Milano, koju su naši gledaoci upoznali kroz seriju "Čari", pridružila se molitvama za Srbiju. Glumica prati dešavanja povodom velikih poplava u državama Balkana, pa je na društvenim mrežama iskazala podršku ugroženim narodima:

"Više od 20 mrtvih i hiljade evakuisanih u Bosni u Srbiji. Molitva za Srbiju."

Sajmon Le Bon: Važno je da pomognemo što pre

Frontmen popularne grupe Duran Duran oglasio se na Tviteru

"Važno je da pomognemo što pre", napisao je pevač.

A OVDE pogledajte šta je Adrijana Lima poručila svetu povodom tragičnih poplava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs