UPOZNAJTE MAJU

MI NISMO ZNALI, A VI?! Ognjen Amidžić ima mlađu sestru, koja ne voli kamere i NI MALO ne liči na njega!(FOTO)

Omiljena igra u detinstvu joj je bila da ga juri nožem...

Celebrities
Autor:
MI NISMO ZNALI, A VI?! Ognjen Amidžić ima mlađu sestru, koja ne voli kamere i NI MALO ne liči na njega!(FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Voditeljeva sestra je dve i po godine mlađa od njega i magistar je engleskog jezika. Ne pojavljuje se u javnosti i ne voli da se eksponira medijski. Vodi sasvim "normalan" život daleko od očiju javnosti, iako joj je brat jedna od najvećih voditeljskih zvezda.

Malo ko u javnosti zna da voditelj Ognjen Amidžić ima mlađu sestru. Njeno ime je Maja, ima 43 godine i ne voli da se eksponira u medijima, jer se ne bavi javnim poslom.

Ognjenova sestra je magistar engleskog jezika, a jednom prilikom se Ognjen i pohvalio kako Maja – tečno priča britanski.

– Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski – objavio je on na Tviteru, a sestra mu je odgovorila emotikonom u obliku srca.

Ognjen je dve i po godine stariji od Maje, ali se nikada tako nije ponašao. Imali su sitne, dečije svađice, te ističe da je često voleo da je nervira.

– Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem – pričao je on za „Glossy“ jednom prilkom, pa objasnio da danas odlično funkcionišu.

– Danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli – zaključio je svojevremeno voditelj.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs