Pritekla u pomoć

Goga Sekulić udomila nekoliko porodica iz Obrenovca!

Moramo biti složni u ovim teškim momentima, zato pomozite svima kojima možete i pomoć im je potrebna. Ja sam uvek spremna da pomognem onoliko koliko je u mojoj mogućnosti i mojoj moći, napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu
Celebrities
04:26h Autor:
Goga Sekulić udomila nekoliko porodica iz Obrenovca!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Pevačica Goga Sekulić primila je nekoliko evakuisanih porodica iz Obrenovca. Na svom Fejsbuk profilu je istakla da je uvek spremna da pomogne jer dobro zna šta znači veliki gubitak.

"Dragi moji, dobro znam šta znači veliki gubitak, osetila sam na svojoj koži. Hvata me veliki strah i ne daj Bože nikome. Moramo biti složni u ovim teškim momentima, zato pomozite svima kojima možete i pomoć im je potrebna. Ja sam uvek spremna da pomognem onoliko koliko je u mojoj mogućnosti i mojoj moći. Moja porodica i ja smo u porodičnoj kući primili nekoliko porodica iz Obrenovca. Pomozite ako imate kako, a najmanje što možete je da pošaljete prazan SMS na 1003. Držimo se zajedno i pomolimo se za najugroženije od ovih nezapamćenih poplava. Neka nam je Bog u pomoći!", napisala je pevačica na Fejsbuku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs