Proverite ko su one

One su i dobre i loše: Poznate maćehe u Holivudu!

Neke na sva usta pričaju kako su dobre maćehe, neke to i dokazuju, ali malo ko zna za njihove pastorke
Celebrities
19:24h
One su i dobre i loše: Poznate maćehe u Holivudu!
Foto: AP

Kako je Holivud poznat po tome što brakovi traju kraće nego brakorazvodna parnica i što je među poznatima moderno da se venčavaju po nekoliko puta tokom života, nije ni čudo što se brojne poznate dame suočavaju sa ulogom maćehe. Pogledajte koje su se dobro snašle u tome, a koje su bile kritikovane.

Megan Foks je uvek bila dobra maćeha svom pastorku. Brajan Ostin Grin, zvezda serije "Beverli Hils 90210" i Meganin suprug, dobio je sina Kasijusa u vezi sa Vanesom Marsil 2002. godine. Bez obzira na to što je Megan dobila dva sina sa Brajanom, ona je uvek tvrdila kako obožava Kasijusa.

"Ja sam prava maćeha. Osećam se odgovornom za njega i nikada mi nije bio problem da provodim vreme sa njim. Zaista ga volim - rekla je Megan"

Poznata pevačica Meri Džej Blajdž od samog početka nije imala problem da ostvari dobar kontakt sa troje dece koje njen suprug Kendu Isaks ima iz prvog braka.

"Mnogo ih volim. Oni imaju divnu majku i njena deca su samo rezultat toga. Svi se lepo slažemo," rekla je Meri.

Tori Speling je navodno rasturila brak Dina Mekdermota i Meri Džo Eustas, u kom su dobili sina i ćerku. Međutim, kako vreme leči sve rane, Tori je uvek imala odličan odnos sa Dinovim najstarijim sinom. Tori i Din imaju i svoje četvoro dece.

"Uvek mi je bilo najvažnije da objasnim Džeku da ne želim da zauzmem mesto njegove majke," rekla je Tori.

Ketrin Zita Džons, koja je udata za Majkla Daglasa već 14 godina, jednim posebnim gestom je potvrdila da je divna maćeha njegovoj deci iz prvog braka. Naime, Majklov problematični sin Kameron je imao suđenje zbog posedovanja narkotika, a Ketrin je napisala pismo sudiji u kom je opisala Kamerona kao "pažljivo i divno ljudsko biće" u nadi da će mu zato umanjiti kaznu. Međutim, sudija nije uvažio ovaj njen gest.

Bivši muž Kloi Kardašijan, Lamar Odom, ima dvoje dece iz prvog braka sa Lizom Morales. Dok je ljubav između Kloi i Lamara cvetala, kružili su tračevi da Kloi ne podnosi njegovu decu i da ga tera da ih ne viđa. Čak je i njegova ćerka Liza jednom prilikom prokomentarisala da Kloi uopšte nema majčinski instinkt. Međutim, Kloi se često branila i govorila da voli Lamarovu decu i da poštuje njihovu majku.

Elen Pirson je malo poznata maćeha Karadašijanovih koja je napravila pravi skandal najavivši knjigu u kojoj će izneti sve najmračnije tajne ove porodice. Elen se udala za njihovog oca Roberta Kardašijana nekoliko dana pred njegovu smrt i tvrdi kako je uvek bila dobra maćeha, pogotovo najmlađem Kardašijanu, tada malom Robu. Kardašijani su je tužili jer je ukrala porodične fotografije i dnevnike, kao i kuću koja je pripadala njihovom ocu. Na svu sreću, ova poznata rijaliti porodica je uspela da je spreči da objavi knjigu, ali im je ona i dalje trn u oku.

Žizel Bunšen izazvala je pravu kontroverzu kada je izjavila da smatra sebe majkom svog pastorka Džeka. Njen suprug Tom Brejdi je dobio sina u vezi sa Bridžet Mojnahan koja se jako uzrujala zbog Žizelinih komentara.

"Nije bitno što ga je neko rodio, to ne znači da on nije moje dete. Ja ga osećam u potpunosti, kao da je moje dete od prvog dana," rekla je Žizel za magazin "Pipl".

P

evačica Li En Rajms postala je jedna od najozloglašenijih maćeha u Holivudu jer je rasturila brak glumca Edija Sibrijana sa rijaliti zvezdom Brendi Glenvil. Edi iz ovog braka ima dva sina i Li En je sebe od samog početka nazivala "bonus mamom" njegove dece i govorila kako ih tretira kao da su njena. Međutim, ovo je jako smetalo Edijevoj bivšoj ženi, jer je smatrala da prevazilazi granicu dobrog ukusa.

"Mnoge stvari koje ona kaže i uradi, a da imaju veze sa mojom decom, mogu vrlo lako da se shvate kao vrlo nepristojne," rekla je Brendi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs