DUNJA I MARKO ALIMPIĆ

KAKO IZGLEDAJU NASLEDNICI JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ KOJI NE VOLE EKSPONIRANJE: Ćerka studira u inostranstvu, sin se verio!


Nekadašnja voditeljka je pre više od sedam godina napustila novinarsko-voditeljsku profesiju i u potpunosti se posvetila pisanju. A najveća podrška su joj suprug i deca

Celebrities
15:29h Autor:
KAKO IZGLEDAJU NASLEDNICI JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ KOJI NE VOLE EKSPONIRANJE: Ćerka studira u inostranstvu, sin se verio!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Književnica i nekadašnja voditeljka Jelena Bačić Alimpić (52) je više od dve i po decenije u skladnom braku sa suprugom, istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu, Miroslavom Alimpićem, sa kojim ima ćerku Dunju i sina Marka.

Jelena je ponosna na svoje naslednike koji su joj pored supruga najveća podrška, a kako je često isticala i neretko su "njeno ogledalo".

Dunja studira u Holandiji, a voditeljka je svojevremeno opisala kakva je Dunja bila kao dete.

-Dunja je kao sasvim mala bila naprosto nemoguća. Hiperaktivna, nije prespavala čitavu noć skoro do svoje treće godine, a ni danas nije spavalica. Njen pubertet turbulentniji je jer je ona vrlo emotivna, empatična i osetljiva. Ponekad ume da povisi ton što me posebno iritira, ali zna da proceni granicu do koje može da ide. Bez obzira na svoje lude godine, sigurna sam da će i Dunja, kao i Marko, stasati u predivnu osobu. Najveći kompliment koji sam dobila za oba svoja deteta jeste da su lepo vaspitana", rekla je voditeljka svojevremeno.

Kako je njena ćerka počela da studira u inostranstvu, Alimpićeva priznaje da se još uvek nije navikla na činjenicu da ne može da je vidi kad god poželi.

-Nisam i nikad neću. Strahujem od njenog povratka u Holandiju, iako je tamo trenutno mnogo bezbednije nego kod nas, u svakom smislu. Međutim, plašim se da će me situacija u kojoj se nalazimo i za koju mislim da će, nažalost, potrajati onemogućiti da odletim kada čežnja postane nepodnošljiva, i zagrlim je - istakla je Jelena pre nekoliko meseci.

Takođe, porodica Alimpić provodi zajedno svaki slobodan trenutak, daleko od očiju javnosti. Jelena je i nedavno otkrila čime se bavi njen sin Marko, koji je u maju ove godine zaprosio svoju verenicu Antoninu.

-Marko već tri godine radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem - rekla je Jelena za pomenuti medij.

Nedavno se pohvalila na Instagramu i fotografijom sa svojom budućom snajkom.

Priznajem, u početku nepoverljiva, jer zaboga, on je "sin jedinac, mater svima..." Onda je Antonina uplovila u njegov, naš, život, i iako mi je u početku bilo teško da prihvatim da će ga neko voleti kao ja, da će neka druga žena (a nisam Edipovska majka) biti pored njega kad ja nisam, vremenom sam shvatila koliko sam blagoslovena svojom budućom snajkom, i ako Bog da, majkom mojih unuka - poručila je Jelena uz fotografiju buduće snajke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs