iskreno

LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Nakon razvoda nisam radila 10 godina! OVO mi je najbitnije, zato sam verovatano i opstala!

Lidija je istakla da je slava nije nikada poremetila, te da zbog uloga nikada nije želela da krši oodređene zacrtane principe

Celebrities
15:03h Autor:
LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Nakon razvoda nisam radila 10 godina! OVO mi je najbitnije, zato sam verovatano i opstala!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Poznata glumica Lidija Vukićević iz braka sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom, ima dva sina -Andreja i Davida.

Kako je rekla nakon razvoda nije imala lak život.

- Nikada nisam gubila sebe. Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je u kući. Verovatno sam zato i opstala, nisam imala velike uspone i padove, nisam deset godina radila nakon što sam se razvela, ali mi to nije bilo važno. Igrala sam u pozorištu, zarađivala od predstava i bilo mi je važno da sa svojom decom mogu pristojno da živim. Nisam se osećala manje vrednom što se nedeljom uveče ne pojavljujem na televiziji - rekla je glumica za "TV Ekran".

Lidija Vukićević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kako kaže, televizor retko uključuje, iako publika ima priliku da je gleda u nekim od najpopularnijih domaćih serija.

- Gledam filmove i ponešto što mi se dopada. Desi se da i mesecima ne uključim televizor, oduzima mi vreme i nudi informacije koje možda ne bih želela da čujem. Radije čitam knjige. Imam šest biblioteka, od kojih je jedna samo psihologija, i uz njih se opuštam i uživam - iskrena je Lidija Vukićević.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs