Geni su čudo

Sofija Vergara se ne brine zbog par kilograma viška: Savetovali su mi da odem na operaciju!

Kolumbijska lepotica kaže da je oduvek imala ovako dobru liniju i da nikada nije patila ako bi nabacila koji kilogram viška
Celebrities
12:12h Autor:
Sofija Vergara se ne brine zbog par kilograma viška: Savetovali su mi da odem na operaciju!
Foto: AP

Slavna lepotica Sofija Vegrara kaže da je svojim latino genima zahvalna za vitko telo na kojem joj mnogi zavide. Mnogo je puta proglašena najlepšom ženom na svetu zahvaljujući ulozi u seriji "Moderna porodica".

"Ja sam Latinoamerikanka i upravo mi je to pomoglo da mi samopouzdanje poraste sa godinama. Mislim da je nama nekako lakše odrastati jer nas uče da volimo svoje telo i ja to oduvijek radim", rekla je Sofija.

Nije samo Kolumbijska prošlost zaslužna za njen pozitivan stav. Tu su takođe i dobri geni.

Njene "nesavršene" obline su zaslužne za menjanje pogleda na žensko telo. Ona nije tipična mršavica nego žena koja ponosno nosi sve svoje obline.

"Definitivno moram zahvaliti svojim dobrim genima. Oduvek sam imala takvu figuru i brz metabolizam. Nikada nisam patila zbog težine kao neke moje prijateljice. Sada kada sam starija samo moram svoje telo održavati zdravim," navela je Sofija.

Njen prvi dodir sa slavom bio je kada su je uočili na Kolumbijskoj plaži za vreme snimanja reklame za Pepsi. Preselila se u Ameriku 1998. godine, ali nije najbolje prihvaćena.

"Bila sam predebela i želeli su da smršam. Nisam mogla ući u te malene haljine", priznala je lepotica te dodaje da su joj čak savetovali da ode na plastičnu operaciju.

Ali, deset godina nakon toga ona je simbol ženske lepote i samouverenosti. Ne brine se zbog kojeg kilograma viška i ponosno nosi svoje ženske obline.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs