KRV NIJE VODA

NJIHOVA SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Jelisaveta Orašanin se pohvalila sestrom, komentari ne prestaju da pljušte!(FOTO)

Sestra poznate glumice je zanosna brineta, a evo čime se bavi

Celebrities
16:37h
NJIHOVA SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Jelisaveta Orašanin se pohvalila sestrom, komentari ne prestaju da pljušte!(FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin je posle skoro godinu dana, koje je provela u Bolonji zbog sportskog angažmana supruga Miloša Teodosića, ponovo u Beogradu.

Poznata glumica vratila se poslu, pa je tako juče, posle duže vremena i na oduševljenje publike, ponovo zaigrala u hit-predstavi „Hotel 88“. I dok je Miloš još u Italiji Jelisaveta je sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom došla na svoj Dorćol.

S obzirom na to da je sada „baka-servis“ na usluzi, mlada glumica koristi svaki slobodan trenutak za uživanje sa prijateljima, a fotografija koju je objavila pre nekoliko dana izazvala je lavinu komentara.

Naime, Jelisaveta je pokazala liniju, koju je vratila samo četiri meseca od porođaja, i predstavila dve godine stariju sestru Milicu, inače, uspešnog stomatologa. Da neverovatno liče ‒ svi su se složili, a komplimenti ispod fotografije samo su se nizali.

Milica Orašanin je sestri najveća podrška. Posle oba Jelisavetina porođaja bila je uz nju da joj se nađe u prvim danima sa bebom. O tome koliko su vezane poznata glumica jednom prilikom je ispričala:

‒ Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče se šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće.

Sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs