POGLEDAJTE

OVAKO IZGLEDA MLAĐA SESTRA DŽENIFER LOPEZ:Zarađuje milione,gradi uspešnu karijeru i sušta je suprotnost pevačici! (FOTO)

Njih dve su kao nebo i zemlja

Celebrities
12:05h Autor:
OVAKO IZGLEDA MLAĐA SESTRA DŽENIFER LOPEZ:Zarađuje milione,gradi uspešnu karijeru i sušta je suprotnost pevačici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svetski poznata latino diva nije jedina u svojoj porodici koja ima vrlo uspešnu karijeru.

Iako se u medijima često govori o privatnom životu latino dive Dženifer Lopez, malo je poznata činjenica da ona ima mlađu sestru. Linda Lopez ima veoma uspešnu karijeru. Naime, one je novinarka, ali radi i kao producent na ABC kanalu. Baš kao i sestra, zarađuje milione i uživa u luksuznom životu.

Linda je slavnoj sestri najveća podrška, ovako je Dženifer je jednom prilikom govorila o njoj i istakla kako joj se divi jer je samohrana majka, a istovremeno i uspešna poslovna žena.

"Toliko je volim i poštujem. Uvek je pitam da li joj treba nešto, ali ona kaže da ne", rekla je Dženifer jednom prilikom.

S druge strane, njih dve su kao nebo i zemlja. Što se tiče fizičkog izgled, one gotovo da uopšte ne liče.

Dženifer i Linda su sinoć fotografisane ispred jednog restorana, gde je Linda proslavljala 50. rođendan. One su za ovu priliku uskladile stajlinge i pijavile se obučene u iste tonove. Pogledajte kako su izgledale:

Dženifer Lopez
foto: Profimedia / kolaž

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs