životn a visokoj nozi

RONALDO I GEORGINA SE KUPAJU U LUKSUZU: Manekenka podelila sliku iz privatnog aviona, svima je ovo zapalo za oko! (FOTO)

Najbolji strelac u istoriji fudbala i njegova verenica uživaju u luksuzu

Celebrities
Autor:
RONALDO I GEORGINA SE KUPAJU U LUKSUZU: Manekenka podelila sliku iz privatnog aviona, svima je ovo zapalo za oko! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez uživaju u svojoj romansi i žive život o kojem mnogi mogu samo da sanjaju.

Argentinska manekenka je na Instagramu podelila delić njihove luksuzne svakodnevice, a njena objava skupila je više od 2 miliona lajkova.

Naime, Georgina i najbolji fudbaler sveta baškare se u luksuznom Ronaldovom privatnom avionu, a zaljubljenicima u modu i modnim stručnjacima zapala je za oko torbica "Hermes Birkin" koju je manekenka nosila.

Reč je o prestižnoj torbi za kojom lude trendseterke, ali malo ko je može sebi priuštiti s obzirom na vrtoglavu cenu od 18.000 funti.

Ovo nije prvi put da Georgina deli fotografije koje prikazuju porodične trenutke.

Par ima ćerku Alanu Martinu, dok Ronaldo ima i blizance, Evu i Matea, koje je dobio uz pomoć surogat majke, kao ii najstarijeg sina Kristijana Jr (10), čija majka nije poznata javnosti.

Da podsetimo, Georgina i Ronaldo upoznali su se dok je manekenka radila

u Gučijevoj radnji kao pomoćnica prodaje u Madridu, a njena popularnost drastično je skočila kada je počela da se zabavlja sa slavnim fudbalerom.

Inače, nedavno je objavljeno i da je Netflix najavio nove španjske serije, a među njima i docu-rijaliti šou čija je glavna zvezda upravo Georgina.

Kako je najavljeno, kamere će je pratiti danima, a to će biti prikazano putem striming servisa.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs