Pevačica iskreno o životnim planovima

Jelena Rozga: Zabavljam se sa mlađim muškarcem i spremna sam za bebu!

Iako se mnogo pričalo o tome da je pevačica u vezi sa sinom Tončija Huljića koji je od nje znatno mlađi, ona to nije ni porekla ni potvrdila, ali je zato rekla da je spremna za bebu
Celebrities
06:12h Autor:
Jelena Rozga: Zabavljam se sa mlađim muškarcem i spremna sam za bebu!
Foto: Kurir Arhiva

Jelena Rozga (36) već godinama važi za jednu od najpopularnijih i najprivlačnijih pevačica sa naših prostora. Tiha, ljupka, nenametljiva, uvek se trudila da svoju intimu zadrži za sebe. Nekada je u tome uspevala, nekada nije, u svakom slučaju, novinski napisi o njenom ljubavnom životu više su se zasnivali na nepotvrđenim informacijama, nego na njenim ispovednim rečenicama. Ovoga puta u razgovoru za Story napravila je presedan i bar odškrinula vrata koja čuvaju njenu privatnost.

Već neko vreme mediji je povezuju sa Ivanom Huljićem (27), mladim naslednikom Tončija Huljića (53), a ona ove navode dočekuje sa osmehom, ali vešto izbegava da eksplicitno govori o identitetu svog dragog. Ako je suditi po osmehu, izgleda kako njenom tajanstvenom izabraniku mnogi mogu da zavide jer je njegova draga i više nego srećna kraj njega, a ni to što je gotovo deceniju mlađi od nje ne predstavlja prepreku njihovoj ljubavi. Ipak, iz porodičnog doma ponela je patrijarhalne vrednosti, a jedna krilatica posebno joj je draga: Ženina je uvek poslednja!

"Iako sam u vezi s mlađim muškarcem, nikada nisam imala predrasude o razlici u godinama. On me čini srećnom i između nas vlada veliko poverenje. Uz mene je u svakoj sekundi, kada sam tužna, vesela, pa čak i ako preterujem u nečemu. Znam da budem nervozna, ali on to razume. Veoma često je i mnogo ozbiljniji od mene, tako da se razlika u godinama uopšte i ne vidi! Meni je važno da voli pošteno i kao pravo muško, drugo mi ništa ne treba", ističe Rozga i objašnjava da li i zbog čega skriva svog dečka.

"On se sam krije, ja tu ništa nisam kriva! Šalu na stranu, privatni i javni život kod mene ne idu zajedno. Nikada svoju intimu nisam stavljala ispred posla. Gradila sam karijeru na pesmama, koncertima, radila, trudila se i uvek ću o tome rado da pričam, to je razlog što postojim na javnoj sceni, a ne s kim sam u vezi", govori pevačica koja bi želela da uskoro oseti čari majčinstva.

"Nikada nisam krila kako želim da budem majka. Posao kojim se bavim zarazan je, može da te ponese, ali čvrsto stojim na zemlji i znam šta bih htela. Kada voliš ono što radiš, a mene trenuci na bini čine najsrećnijom, onda sebi govoriš da za sve ima vremena samo da se uradi još jedna pesma, snimi još jedan album... Ne bih volela da se pogubim pa da jednog dana zbog toga zažalim. Zato planiram da nakon albuma i turneje po celom regionu, koju bih volela da imam, kažem sebi kako je došlo vreme da malo hopa cupa", otkriva kroz osmeh lepa Jele. A da li to znači kako veruje u brak i ljubav za ceo život?

"Ne znam šta bih odgovorila na ovo pitanje. Gledam, čitam stvari koje se dešavaju mojim poznanicima i nekim drugim nepoznatim ljudima i ne mogu da se zapitam zašto se ljubav ponekad pretapa u mržnju. S druge strane, neki parovi, kao što su na primer moji roditelji, u ljubavi i slozi zajedno žive više od 30 godina i dokaz su da može da se traje udvoje. Nadam se kako spadam u ovu drugu grupu, ali nikada ne znamo šta nam donosi sutra", iskrena je Rozga koja u svom maniru kroz šeretski osmeh ističe kako ipak mašta o svom venčanju.

"Uh, pa ja sam jedan od onih velikih fanova serijala Seks i grad. Gledala sam kako se Keri venčavala. Njeni planovi za svadbu od samo 50 zvanica pali su u vodu jer je pozvano 200 gostiju, venčanica od 100 na kraju je koštala 10.000 dolara, a mladoženja se nije ni pojavio na ceremoniji. Mislim da bih za razliku od nje, ipak, napravila skromnije venčanje u krugu porodice, ali sigurna sam da bismo, ako postoji ljubav i bez tog papira živeli srećno", ističe atraktivna plavuša koja smatra da su joj godine donele važna životna saznanja.

"Istina je ono što kažu stariji - godine donose iskustvo. Osećam se smirenijom i razumnijom, iako sam pod znatno većim pritiskom nego ranije. Iskustvo valjda čini svoje pa je samim tim tu i spoznaja šta je vrednije, a šta manje bitno. Tridesete su mi možda donele koju boru ispod oka, ali one na neki svoj način nose nešto simpatično", kaže Jelena kojoj i te kako prijaju prolećni dani, a nedavno je u Zagrebu uživala i fotografišući se za modni editorijal jednog čuvenog italijanskog brenda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs