Top lista zvezdi sa lošom reputacijom

Omražene zvezde: najgori uzori mladima

Oni su popularni, bogati, slavni i mladi. Ipak, njihovo ponašanje im je donelo ne baš laskavu titulu planetarnih zvezdi na koje niko ne bi trebalo da se ugleda
Celebrities
22:18h
Omražene zvezde: najgori uzori mladima
Foto: Cosmopolitan

Više od 2.500 zabrinutih roditelja učestovalo je u anketi, koju su preneli magazin Times i on-line magazin Huffington Post. Na roditeljima je bio zadatak da od zvezdi Holivuda pronađu one koje svojim ponašanjem predstavljaju najgore uzore tinejdžerima. Lista nije posebno šokantna, mada je svakako interesantno da se Majli Sajrus (Miley Cyrus) gore kotira od Kim Kardašijan (Kim Kardashian), kao i da su žene zastupljenije od muškaraca.

Među ženama se vodila ljuta bitka. Majli, Lindzi Lohan (Lindsey Lohan) i Kim Kardašijan su izbile među top tri, a prate ih Tejlor Momzen (Taylor Momesen), Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) i Rijana (Rihanna), koju je nedavno britanska novinarka nazvala otrovnom pop princezom. Zašto se baš Majli našla našla na prvom mestu?

Seksi imidž nekadašnje Dizni princeze je došao gotovo preko noći, a osim golišavih fotki i on/off veze sa Lijam Hemsfortom (Liam Hemsworth), čini se da ova mlada dama provodi dane na Twitter-u, smišljajući šta sledeće može da učini kako bi šokirala planetu. Iako potiče iz šoubiznis porodice, Majli nije do sada pokazala talenat ni u glumačkim, ni u pevačkim vodama, ali joj je tokom proteklih godinu dana specijalnost postala pokazivanje izgladnelog struka.

Poput Majli, i Tejlor Momzen nas je najpre očarala slaktoćom, ali i glumačkim sposobnostima, koje je pokaza u hit seriji Gossip Girl. Međutim, sa samo 17 godina, Tejlor je osnovala metal bend i postala mlađa verzija ozloglašene Kortni Lav (Courtney Love). Za razliku od nje, Lindzi Lohan, poznata i kao LiLo, nije se preko noći probudila i rešila da postane loša devojka. O njenoj reputaciji se pričalo, mada se njen tadašnji PR tim svojski potrudio da sakrije nestašluke tada mlađene Lilo. Nakon mnogobrojnih neprospavanih noći, konzumacije droga, problema sa ishranom i vremena provedenog u zatvoru, čini se da mlada starleta ništa nije naučila.

Nije teško pogoditi zašto je Kris Braun (Chris Brown) predvodnik ove listi, kada je muški pol u pitanju. Teško je pronaći nekog ko sluša njegovu muziku. Ali, svi znaju kako je izgledala Rijana nakon što je propustio kroz šake. Njegovo bahato ponašanje se nastavlja i danas, on se tuče sa muškarcima i ženama po raznoraznim klubovima širom sveta, što pod dejstvom opijata, što iz čistog hira.

Brauna prate Kanje Vest (Kanye West) i dojučerašnji dobri dečko, Džastin Biber (Justin Bieber). Biber je nedavno napravio haos u hotelu u Las Vegasu, polomio nameštaj u sobi, a zatim prešao na ostatak hotela. Sa druge strane, novopečeni tata, Kanje Vest iritira svojom arogantnom pojavom, a sa liste nije izostao ni njegov najbolji prijatelj-saradnik, Džej Zi (Jay Zi).

Na listi su se našli i Čarli Šin (Charlie Sheen) i Tajger Vuds (Tiger Woods), ali nekim čudom ankerirani roditelji su preskočili Paris Hilton, koja je ili postala nevažna ili se njeno ponašanje zaista popravilo u odnosu na početak 2000-ih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs