ISKRENO O TEŠKOJ BORBI

DINO MERLIN ISKRENO O NAJTEŽOJ ŽIVOTNOJ BORBI: Nisam bio ni živ ni mrtav, bio sam biljka!(FOTO)

Dino Merlin važi za jednog od najvećih umetnika sa naših prostora, ali o nejgovom privatnom životu veoma se malo zna.

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/ Dragan Kadić

Decenijama se u svakoj njegovoj pesmi pronađemo, njegovi koncerti su među najposećenijim, a da život velike zvezde uopšte nije bajan, retko ko zna. On je rešio da progovori o svim nedaćama koje su ga kroz odrastanje i karijeru pratile.

Pevač je, gostujući na hrvatskoj televiziji, prvi put iskreno govorio o bolesti koju je prebrodio pre dvadeset godina.

 

- Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, što nikome ne bih poželeo, koja se manifestovala tako da me ništa nije interesovalo, ni život ni smrt. U tom periodu bio sam biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim muziku. No, odlučio sam da nastavim i 2000. snimio sam album "Sredinom“, na koji sam vrlo ponosan ‒ rekao je Merlin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Prisetio se i perioda kada je radio u fabrici ležajeva "Vogošća".

 

- U pauzi bih zapisivao stihove na papir, a kolege su mi se smejale. Rekao sam im da će me jednog dana gledati na televiziji, da ću biti slavan - ispričao je Dino u emisiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Dino Merlin prvi put iskreno o srpskom odbijanju, uspešnim koncertima i epitetima koji ga prate.

 

Tokom ratnog perioda bilo je raznih situacija u kojima Merlin nije podržavao srpsku stranu, a sada posle toliko godina rešio je da stane na put pričama o šovinizmu, nacionalizmu i tome zašto su u Srbiji pisane peticije protiv njegovih koncerata, a on je uspeo da napravi tri koncerta zaredom.

 

‒ Znate, ja sam rođen u Starom gradu u Sarajevu, a prve komšije su mi Srbi. Nemam predrasude, i teško je od mene napraviti nacionalistu, a kamoli šovinistu. Bila je to jedna mala grupa agresivnih ljudi, a većina je pokazala šta misli o meni. Za samo nekoliko dana kupili su ulaznice za tri koncerta. Mogli smo ih raditi i više, no to je bilo to za tu turneju ‒ zaključio je Merlin.

(Stil.kurir.rs/Hello)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...