Srećni u braku

Holivudska bajka: Džilijan je žena koja je osvojila Mekdrimija!

Patrik Dempsi je oženio šminkerku i našao se u sred veoma srećnog i skladnog braka
Celebrities
06:56h Autor:
Holivudska bajka: Džilijan je žena koja je osvojila Mekdrimija!
Foto: AP

Od prikazivanja serije "Uvod u anatomiju", svaka žena je čeznula sa Mekdrimijem, tj. Patrikom Dempsijem. Međutim on je oženjen čovek. Ljubav svog života našao je u Džilijan koja je profesionalni šminker.

Kao i mnoge holivudske ljubavi, i Patrikova ljubav sa Džilijan ima zanimljiv početak. Džilijan je bila vlasnica jedog slaona u Holivudu, a Patrik je jednostavno ušetao u njega.

- Jednog dana ušla sam u salon i u planeru videla da je Patrik Dempsi zakazao termin za šišanje kod nas. Mislila sam da je reč o nečijoj šali, nije mi palo na pamet da bi to zaista mogao biti on. Sve dok ga nisam videla kako ulazi u salon. Šokirala sam se, ali istovremeno sam bila presrećna jer je bio totalno seksi - ispričala je u jednom intervjuu Džilijan.

Između glumca i kozmetičarke bilo je hemije već pri prvom susretu. Svi u salonu to su primetili. Smejali su se jedno drugome, pričali i videlo se da se privlače. Ipak, prošle su čak tri godine pre nego su otišli na prvi izlazak jer su u vreme kad su se upoznali oboje bili u vezama. Koliko im je važan odlazak u salon Deluxe svedoči i to što se i danas tamo šišaju. Razlika je u tome što sada odlaze zajedno.

- Odlazak na šišanje i frizuru nam je kao izlazak. Čarobno je i ima veliku sentimentalnu vrednost. Kad oboje radimo po cele dane, taj odlazak na ulepšavanje nam je kao izlazak jer smo u salonu bez dece i možemo popričati o stvarima o kojima odrasli pričaju - rekao je glumac.

Patrik i Džilijan su se venčali 1999. godine. Album sa fotografijama sa venčanja nemaju jer su im se fotografi napili pre ceremonije i celo vreme su jedva gledali.

- Jedine fotografije koje imamo sa venčanja su one koje su naši gosti snimili aparatima za jednokratnu upotrebu koje smo stavili na sve stolove. Naši službeni fotografi bili su pijani da bi snimili ijednu pristojnu fotografiju tako da smo album sastavili od onoga što nam je bilo dostupno - rekao je Patrik i dodao da mu je bilo u neku ruku i zabavno, ali ipak bi više voleo da je sve prošlo u najboljem redu.

Par ima troje dece: Kćerku i dva sina. Dobra strana braka, kaže glumac, je to što se svaki dan nakon posla možete vratiti porodici i što imate svrhu u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs