NIJE IH PREBOLEO

Tri smrti koje su zauvek promenile najvećeg beogradskog šmekera: Posle toga nikada više nije slavio svoj rođendan!

Veliki Gaga nikada nije preboleo ove gubitke...

Celebrities
Autor:
Tri smrti koje su zauvek promenile najvećeg beogradskog šmekera: Posle toga nikada više nije slavio svoj rođendan!
Foto: Fonet

Godine će prolaziti, ali uspomene na velikane nikada neće izbledeti. Kao da je juče bilo, kada se u medijima pojavila informacija da nas je legenda srpskog glumišta, Dragan Gaga Nikolić, zauvek napustila.

Da nije preminuo u martu 2016. veliki Dragan Nikolić sad bi imao 77 godina.

Život Dragana Nikolića obeležile su tri smrti. Jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu, ali i u životu. Naime, na dan njegovog rođendana, 20. avgusta umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

Gubitak rođenog brata ga je potpno promenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio…

"Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje" - ovako je govorio Dragan Nikolić o bratu Miroslavu.

Inače, pre šest godina mu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića 2014. sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan prijatelj.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs