aleks linc NEPREPOZNATLJIV

Sećate se Aleksa iz trećeg dela filma Sam u kući: Od glume je digao ruke, evo čime se danas bavi i kako izgleda! (VIDEO)


Imao je težak zadatak pred sobom jer su prva dva nastavka bila megapopularna

Celebrities
Autor:
Sećate se Aleksa iz trećeg dela filma Sam u kući: Od glume je digao ruke, evo čime se danas bavi i kako izgleda! (VIDEO)
Foto: PrintscreenJutjub/ Video Detective

Kako smo sve bliže decembru, tako ulazimo u period pretpraznične atmosfere, a time i emitovanja filma "Sam u kući", koji je obeležio odrastanje mnogih generacija.

Iako većinu nas ova komedija asocira na glumca Mekolija Kalkina, koji je u ulozi Kevina bio najveća zvezda 90-ih, njega je u trećem delu zamenio tada osmogodišnji Aleks Linc.

Harala je muzičkom scenom 90-ih sa grupom Luna, a onda potpuno nestala: Evo kako danas izgleda Maja! (FOTO)

On se u filmu nije zvao Kevin Mekalister, već Aleks Pruit, a iako je prema ocenama kritičara dobro odigrao, ostao je u senci Mekolija, te nikada nije uspeo da stekne popularnost i slavu.

Ali, to nije previše ni želeo te je odustao od glume već u 16. godini.

Danas ima 31. godinu i magistar je urbanog i prostornog uređenja i trenutno radi u organizaciji za zaštite okoline Watershed Conservation Authority u Los Anđelesu.

A oni koji bi ga sreli na ulicama Los Anđelesa mnogi ga ne bi ni prepoznali. Danas imafura bradu i izgleda gotovo neprepoznatljivo. A oni koji bi ga pak prepoznali ostali su začuđeni izgledom nekada slatkog dečačića.

Fanovi filmova 'priznaju' samo prvog Kevina.

"Dobio je prevelike cipele svog prethodnika u koje je trebalo stati", napisali su na društvenim mrežama.

Svi se sećate iritantne Dženis iz Prijatelja: Ostaćete bez teksta kako danas izgleda na pragu sedme decenije! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs