Na sudu

Bijonse: Posle turneje stigla tužba od obožavatelja!

Pevačicu su tužili zbog toga jer su neki obožavatelji povređeni na njenom koncertu
Celebrities
18:08h Autor:
Bijonse: Posle turneje stigla tužba od obožavatelja!
Foto: Fonet

Zbog situacije u kojoj su se našle tokom jednog od njenih koncerata koje je održala tokom prošle godine, dve obožavateljke tužile su popularnu Bijonse.

Rakel Kastelanos i Gabriela Dejvidson tužile su slavnu pevačicu Bijonse zbog povreda koje su pretrpele tokom njenog koncerta u Čikagu 2013. godine.

Naime, u sudskim papirima Kastelanos i Dajvidson tvrde da su kupile obične ulaznice za koncert, što im je omogućilo da eventualno stoje blizu pozornice, zbog čega su stigle nekoliko sati ranije kako bi zauzele što bolja mesta čim se otovore vrata dvorane.

Ipak, nakon što su se vrata otvorila, masa je pojurila u halu srušivši na pod ove dve obožavateljke slavne pop dive, kada su zbog povreda prevežene u bolnicu.

Zbog ovog incidenta Rakel i Gabrijela sada tuže Bijonse, The United Center i Live Nation i traže naknadu štete, a navodno se najviše žale na to što tom prilikom nije bio osiguran adekvatan i siguran plan prilikom ulaska u dvoranu.

- Kako su prolazili sati pre koncerta, grupa je postajala sve veća, gušća i zabrinutija kako, kada i gde će vrata biti otvorena te gde bi svi obožavaoci trebalo da uđu. To im niko nije objasnio - stoji u sudskim papirima.

A kako se Bijonse odmarala nakon turneje pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs