najteži trenuci

Nakon potresnih slika Krisi Tejgen, Kim Bekinsejl otkrila da je i sama izgubila bebu: To su najbolniji trenuci!

Lepa glumica priznala je da se pre nekoliko godina sama u četiri zida borila sa neizmernom tugom zbog gubitka svoje bebe

Celebrities
16:50h Autor:
Nakon potresnih slika Krisi Tejgen, Kim Bekinsejl otkrila da je i sama izgubila bebu: To su najbolniji trenuci!
Foto: Profimedia

Nakon što je Krisi Tejgen (34) izgubila bebu, te podelila potresne fotografije iz bolnice, manekenka se suočila sa salvom kritika na društvenim mrežima da sve radi zarad popularnosti, Kejt Bekinsejl (47) stala je na njenu stranu.

Britanska glumica je čestitala ženi Džona Ledženda na hrabrosti da o najtežim trenucima govori javno, otkrivši do sada čuvanu tajnu, da je i sama izgubila dete u 20. nedelji trudnoće.

Naime, Kejt Bekinseljl je na svom Instagramu podržala manekenku i zahvalila joj se što je za razliku od nje imala snage da o svom bolu govori.

"Primetila sam da ljudi kritikuju Krisi Tejgen jer je odlučila da podeli najintimnije fotografije uslikane u trenutku kada je izgubila dete. Kao da postoji neki protokol kojeg se treba pridržavati, tužno je gledati ljude koji ne poznaju ni nju, a ni njenu porodicu da govore kako se ona treba ponašati", napisala je glumica, te priznala da je i sama prošla kroz isti pakao zbog gubitka svoje bebe.

Krisi Tejgen izgubila bebu: Potresna slika iz bolnice slavne manekenke i supruge Džona Ledženda! (FOTO)

"Pre nekoliko godina izgubila sam bebu u 20. nedelji trudnoće. Uspela sam da sakrijem da sam trudna i na kraju sam se slomila, a niko nije imao pojma o tome. Postoji ta tuga, sram, ali i šok koji dođu s ovakvim stvarima, ali i slomljeno srce dok se vaš život nastavlja. Nakon gubitka vaše telo nastavlja da se ponaša kao da je dete živo. Mleko vam dođe, a s njim nemate koga da nahranite. To su najbolniji i najrazorniji trenuci, posebno ako nemate pored sebe osobu koja vam je najveća podrška", a Krisi je ima".

Pored toga, Kejt je svoju podršku poslala i svim ostalim parovima koji su prošli isto i tugovali u tišini.

Da podsetimo, Krisi Tejgen je pre nekoliko dana na Instagramu podelila svoje najbolnije trenutke, nakon što je u petom mesecu trudnoće izgubila treće dete.

Glumac Hoaikn Finiks (45) dobio svoje prvo dete: Sina nazvao po pokojnom bratu!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs