supruga poznatog tv lica

Srđana Predojevića svi znate, a ova žena mu je ukrala srce: Imaju dvoje dece, a prošli su i najteže trenutke! (FOTO)

Iako imaju dvoje dece, retko ko zna kako izgleda dugogodišnja partnerka popularnog voditelja

Celebrities
Autor:
Srđana Predojevića svi znate, a ova žena mu je ukrala srce: Imaju dvoje dece, a prošli su i najteže trenutke! (FOTO)
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Voditelj Srđan Predojević je pre dva dana zajedno sa koleginicom Jovanom Joksimović prekinuo saradnju sa televizijom "Prva", te se sada spekuliše da bi voditeljski tandem uz koji se budila Srbija mogao da se vrati na RTS.

Popularni voditelj ne voli mnogo da priča u javnosti o svom privatnom životu, a iako je u braku, Srđan se retko kada pojavljuje sa suprugom na javnim događajima.

On je u srećnom braku sa suprugom Mirjanom Lazarević, uspešnom pravnicom sa kojom ima dvoje dece, osmogodišnjeg sina Stefana i šestogodišnju ćerku Sofiju.

Kćerka Ris Viterspun je klon svoje majke i prava je lepotica! (FOTO)

foto: Kurir/Marina Lopičić

Mirjana je godinu dana mlađa od njega, a iako su dugi niz godina zajedno tek 2014. su odlučili izgovorili sudbonosno "da" i to u Parizu.

Svi se sećate iritantne Dženis iz Prijatelja: Ostaćete bez teksta kako danas izgleda na pragu sedme decenije! (FOTO)

foto: Kurir/Marina Lopičić

"Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko ", rekao je Srđan za Story nakon venčanja.

2012. godine voditelj i njegova lepša polovina prošli su kroz veoma težak životni period. Iščekivali su treće dete, međutim Mirjana je nažalost izgubila bebu u poodmakloj trudnoći.

Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspeli su da prebrode najteže trenutke.

Prvi susret Kate i Lole iz Munja posle 20 godina: Maja Mandžuka pleni lepotom, a evo kako izgleda Milica Vujović! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs