Netrpeljivost se osećala u vazduhu

Tog dana, doživeo sam najgoru noćnu moru: Fotograf otkriva istinu iza srećnog portreta kraljevske porodice (FOTO)

Iako su pozirali nasmejani, stvarnost je bila sasvim drugačija

Celebrities
Autor:
Tog dana, doživeo sam najgoru noćnu moru: Fotograf otkriva istinu iza srećnog portreta kraljevske porodice (FOTO)
Foto: Profimedia

Za javnost i sve obožavaoce britanske kraljevske porodice, bio je to dan za pamćenje. Cela uža porodica srećno je pozirala na zajedničkom portretu povodom 70. rođendana princa Čarlsa. U vrtovima palate Klerens održano je fotografisanje koje je rezultiralo spontanim scenama koje odaju poruku kako se svi dobro slažu.

Ali, stvarnost je bila mnogo drugačija. Barem tako tvrdi fotograf koji se tog dana našao iza objektiva, zadužen za kraljevsku fotografiju. Iza osmeha, zagrljaja i naizgled oduševljenih lica, zapravo se krilo mnogo tenzije i različitosti.

U novoj knjizi Finding Freedom autora Omid Skubi i Kerolin Durand, fotograf koji je toga dana imao zadatak da prikaže skladnu kraljevsku porodicu, otkrio je da je to bio jedan od najtežih zadataka koje je imao. Prema njegovim rečima, tenzija između prinčeva Vilijama i Harija bila je i više nego očigledna i obojica su teško pristali na fotografisanje. Uz česte izgovore zbog poslovnih obaveza, porodica je jedva uskladila datume, a kada je konačno i to određeno, svejedno nije bilo lako. Fotograf je istakao da je ovo fotografisanje bio njegov najteži zadatak u karijeri i najveća noćna mora - napraviti portret na kojem porodica izgleda srećno i harmonično, a u kojoj se netrpljivost vidi na kilometar.

Kraljica Elizabeta II besna kao ris na Megan: Poručila joj da više nije deo kraljevske porodice!

U bašti je tog dana bilo jako napeto i jasno se videla netrpeljivost između braće. Ni Vilijam ni Hari nisu bili oduševljeni idejom da moraju zajedno da poziraju i glume sreću pred kamerama.

Bilo je to u proleće 2018, pa se samo može nagađati kako su dve porodice na svim daljim zajedničkim projektima još teže funkcionisale. Situacija je kulminirala u zimu 2019. kada je Megan Markl odlučila da ode u Kanadu i tamo donela odluku života. U dogovorima sa suprugom Harijem, zaključila je da je najbolje napustiti kraljevstvo i započeti novi život daleko od svega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs