Ljubav...

Glumac ubeđen da mu je Bog pomogao da nađe nju: Brzo venčanje i osnivanje porodice sa kćerkom Arnolda Švarcenegera!

Par je dobio kćerku kojoj su dali ime Lajl Mari Švarceneger Prat

Celebrities
08:55h Autor:
Glumac ubeđen da mu je Bog pomogao da nađe nju: Brzo venčanje i osnivanje porodice sa kćerkom Arnolda Švarcenegera!
Foto: Profimedia

Ketrin Švarceneger i njen suprug Kris Prat postali su roditelji devojčice, a veselu vest potvrdio je njen brat Patrik koji ih je pohvalio da su jako brižni oko bebe.

U aprilu ove godine je i službeno potvrđeno da Ketrin Švarceneger (30) i Kris Prat (41) očekuju dete. Par se venčao u junu 2019., šest meseci nakon što ju je Kris zaprosio.

Srećnu vest je potvrdio njen brat Patrik koji je za medije komentarisao da je cela porodica van sebe zbog toga što im je stigla devojčica. U posetu srećnom paru došli su i ponosni deda i baka Marija Šrajver i Arnold Švarceneger.

Venčanje iz vedra neba

"Postali smo muž i žena pred Bogom, našim porodicama i onima koje volimo. Bilo je intimno, dirljivo i emotivno. Presrećni smo jer započinjemo novo poglavlje u životima. Zahvalni smo našim porodicama i prijateljima koji su bili uz nas, a posebno gospodinu Džordžu Armaniju koji je kreirao neponovljivu haljinu za Ketrin i savršeno odelo za mene," napisao je emotivan glumac uz fotografiju s venčanja.

Par je spojila predana vera u Boga - on je pentekostalac, dok je ona odgojena katolički, a oboje često govore o tome kako su religiozni i dele citate kojima oboje daju do znanja da im je religija vrlo važan deo života.

Kris je presrećan jer obožava decu...

O tome koliko mu je hrišćanstvo važno, slavni je glumac progovorio u intervjuu za Vanity Fair naglasivši da mu je vera, koju je pronašao u tinejdžerskim godinama, preokrenula život. Ipak, na početku svoje karijere nije mnogo govorio o tome - sve dok se pre pet godina nije susreo s teškim životnim trenutkom. Naime, tada je rođen njegov sin Džek kojeg je dobio s Anom Faris. On je rođen devet nedelja ranije s manje od dva kilograma zbog čega je mesec dana proveo na intenzivnoj nezi.

Kris je nakon tog teškog iskustva i srećnog završetka počeo sve više da

govori o svojoj veri i o tome da mu je molitva najviše pomogla da izdrži to razdoblje.

Ipak, posvećenost veri ga je odvela u drugom smeru te su njegovi snažni verski stavovi bili jedan od razloga za razvod od Ane Faris.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs