ČISTA EKSTRAVAGANCIJA I NEOPISIV LUKSUZ

Zavirite u dom Kendal Džener: Lajv tura kroz nezapamćeni luksuz u kome živi poznata manekenka! (VIDEO)

Manekenka je otvorila vrata svog luksuznog doma u Los Anđelesu ekipi magazina Arhitectural Digest

Celebrities
Autor:
Zavirite u dom Kendal Džener: Lajv tura kroz nezapamćeni luksuz u kome živi poznata manekenka! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Jedna od članica Kardašijan klana, uspešna manekenka i foto model - Kendal Džener, pohvalila se svojom oazom u mirnom delu Los Anđelesa, za koju kaže da rado provodi vreme u njoj.

Za Kendal je imperativ u uređenju bilo to da se u kući oseća spokojno i da je atmosfera umirujuća, što je, kaže - i postigla.

Dizajnerski tim koji je radio enterijer za luksuznu rezidenciju koju je Kendal kupila pre oko godinu i po dana i renovirala je celu jednu godinu su Kejtlin i Tomi Klements, kao i čuveni dizajner Valdo Fernandez, na čiji je detalju u kući pod nazivom "škorpija", Kendal posebno ponosna.

"Veoma sam zadovoljna poslom koji smo ovde odradili. Ovo je prva kuća koju sam preuredila od početka do kraja, do poslednjeg detalja i mislim da upravo oslikava ono što sam i kakva sam ja u suštini", objasnila je Kendal.

Poseban kurizitet bio je obilazak manekenkinog garderobera. Nećemo vam previše otkrivati, ali reći ćemo vam samo da, pored garederobera prepunog firmirane garderobe, koji je u zasebnoj prostoriji, manekenka ima svoju "Hana Montana" sobu i svoju "Glam" sobu.

Pogledajte čega u njima ima i za šta tačno služe, a ne propustite ni ostatak kuće!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs