KARDAŠIJANKA

Ona je najmlađa milijarderka na svetu i najbogatija rijaliti zvezda: Ovo je lepo priznanje za moj rad! (VIDEO)

Najmlađa sestra Kim Kardašian je izgleda najbogatiji član čuvenog „klana“

Celebrities
Autor:
Ona je najmlađa milijarderka na svetu i najbogatija rijaliti zvezda: Ovo je lepo priznanje za moj rad! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Magazin Forbs proglasio je Kajli Džener najmalđom milijarderkom na svetu, koja je svoje bogatstvo sama stekla.

Tu se pre svega misli na to da bogatstvo nije nasledila, već zaradila. Kajli je ova laskava titula pripala drugu godinu za redom.

Svi pričaju o sramnom ponašanju: Sestre Kardašijan se potukle na snimanju! (VIDEO)

Kalji je prvi put proglašena za najmlađu ženu milijardera u martu 2019. godine, a tada su se vodile oštre polemike o tome koliko je najmlađa pripadnica Džener/Kardašijan klana zaista samostalno stekla svoje enormno bogatstvo, koje je tada procenejeno na neverovatnih 900 miliona dolara.

Upravo zbog tih špekulacija, magazin Forbs je odlučio da nakon što je Kajli po drugi put proglasio nabogatijom mladom preduzetnicom, izda i kratko saopštenje:

Da, ona je svoje bogatstvo stekla, uz pomoć svoje poznate porodice, ali nije ga nasledila i nije joj poklonjeno, stvorila ga je kroz poslovne poduhvate. I, da, ona je milijarder, njeno bogatstvo precenjeno je na tačno milijardu dolara“, navodi se u saopštenju Forbsa.

Kajli, za koju se smatra da je najveći deo svog bogatstva, čak 600 miliona dolara stekla prodajom 51 procenta svoje kozmetičke linije, zasenila je ovom, drugom po redu titulom, i osnivača Fejsbuka Marka Cukerberga, koji je svoju prvu milijardu stekao „tek“ u 23. godini, pre 11 godina.

Nakon drugog za redom izbora na prvo mesto Forbsove liste najbogatijih mladih žena, Kajli je izjavila da to nije očekivala, ali da je to lepo priznanje za sav njen dosadašnji rad.

Raskinuli Kajli Džener i Trevis Skot: Nakon 2 godine zabavljanja, skupih poklona, javnih izliva nežnosti, ljubav se ugasila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs