Na stubu srama

Sestra Amal Kluni na udaru najoštrijih kritika: Rešila da zaradi na korona virusu?

Kaže da je samo htela da pomogne

Celebrities
Autor:
Sestra Amal Kluni na udaru najoštrijih kritika: Rešila da zaradi na korona virusu?
Foto: Profimedia

Modna dizajnerka Tala Alamudin, sestra čuvene advokatice Amal Kluni, ovih dana našla se na stubu srama i pred optužbama javnosti kako pokušava da profitira od korona virusa.

Sve je počelo kada je Tala, nakon što su mnogi dizajneri zaustavili proizvodnju i poslali radnike kućama, nastavila da radi pod izgovorom šivenja luksuznih maski za lice.

Zaštitne maske nazvala je Le Masque i prodavala ih za 33 dolara po komadu, iako obične hirurške za kojima vlada potražnja koštaju manje od jednog dolara.

Stručnjaci upozoravaju: Ako ovo nosite, džaba vam pranje i dezinfekcija ruku!

Nakon što je suočena sa kritikama, Tala je pokušala da se odbrani:

"Kada sam čula da nema maski i toalet papira, pomislila sam: Ne mogu da napravim papir, ali mogu da napravim maske. Samo sam pokušala da pomognem onako kako mogu", rekla je za Page Six Klunijeva svastika.

Iako njene maske sa aktuelnim printovima nisu medicinski odobrene niti je potvrđeno da štite od virusa, Tala insistira da one definitivno "rade posao".

"Štite vas maksimalno, iako nisu medicinski odobrene. U svakom slučaju, i ovo je bolje nego ništa", rekla je dizajnerka i istakla da sve što zaradi od prodaje ovih maski prosleđuje Crvenom krstu u gradu Singapuru, u kojem i živi.

"Ne želim ništa da zaradim. Želim samo da pomognem", zaključila je Tala.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs