Velika radoholičarka

Ovo niste znali o Dženifer Lopez! (VIDEO)

Slavna latinoamerička lepotica je dobila zadatak da u 20 sekundi nabroji pet stvari o sebi koje niko ne zna. Pogledajte šta je otkrila!
Celebrities
07:22h Autor:
Ovo niste znali o Dženifer Lopez! (VIDEO)
Foto: AP
http://www.youtube.com/watch?v=69HcWA5SlSk
American Idol Dženifer Lopez
otkrije pet stvari o sebi koje niko ne zna

Džej Lo je tom prilikom otkrila da iako vodi računa o svojoj liniji, što je i očigledno, krišom svakog dana pojede bar jedan čokoladni keks.

"Deca su moj život, svakog dana pojedem barem jedan keks s čokoladom i uživam u ulepšavanju drugih ljudi", rekla je pevačica koju su kamere iznenadile u njenoj sobi tokom priprema za nastup.

Budući da je imala jako malo vremena da razmisli o odgovorima, brzopleto je kao preostale dve stavke navela da je radoholičarka i romantičarka, što je, većini njenih fanova već poznato.

"Ja sam radoholičarka, ali čekajte, to ste već znali... I nepopravljiva sam romantičarka, ali i to ste znali", dodala je kroz smeh Dženifer.

Mama dvoje dece nedavno je snimila i spot u Majamiju za novu navijačku pesmu ovogodišnjeg fudbalskog prvenstva. Osim toga, Dženifer radi na osmom albumu koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana. A da je, kao što je i navela, velika radoholičarka, potvrđuje i činjenica da je istovremeno uspela da završi i snimanje filma Boy next door, koji će se u bioskopima pojaviti 2015. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs