Ne propustite

Neverovatno: Ovako bi izgledali poznati da su na našem mestu!(FOTO)

Bijonse bi i dalje muku mučila sa postporođajnim salom, Britni bi samo taložila kile izazvane fast fudom, a Kim Kardašijan bi bila prosečna i sasvim obična
Celebrities
07:32h Autor:
Neverovatno: Ovako bi izgledali poznati da su na našem mestu!(FOTO)
Foto: Facebook / Planet Hiltron
1 / 16 Foto: Facebook/ Planet Hiltron

Da li ste se ikada zapitali kako bi slavni izgledali da ustaju u šest ujutru, spremaju doručak za decu, u trku se oblače i jure na posao? Na poslu ih čeka stres, borba sa šefom, prekovremeno radno vreme i veoma prosečna plata.

Da li bi tada Bijonse izgledala ovako kao što sada izgleda? Da li bi smršala 30 kg nakon porođaja i imala vremena za seksi ples sa Džej Zijom?

Pogledajte seksi ples Bijonse i Džej Zija OVDE.

Naravno da ne bi! Svako jutro bi trčala i kćerkicu ostavljala u vrtiću, potresena zato što joj je dete ostalo uplakano, pokušala da sakrije mrlje od znoja na muškoj flanelskoj košulji (jer je to jedino što je imala čisto da obuče) i odlazila na posao da dokaže da majčinstvo nije promenilo njene radne sposobnosti.

I dok im zavidimo na njihovom izgledu, dok gledamo Dženifer Aniston koja u 45. godini izgleda kao neke naše sređene dvadesetogodišnjakinje, nikada ne pomislimo da se ta žena verovatno ne seća kada je zadnji put sama sebi oprala kosu ili našminkala lice!

Više o tome kako je Dženifer Aniston proslavila svoj rođendan pročitajte OVDE.

One imaju svoje lične šofere, kuvare, sobarice, frizerke, šminkerke, stiliste, spremačice, vaspitačice, i armiju ostale posluge koje čine sve da one izgledaju ovako kako sada izgledaju!

Da bi razbio iluziju o "savršenim" ljudima iz Holivuda, umetnik Deni Evens je napravio niz fotografija na kojima je fotošopom izmenio njihov izgled. Na njegovim slikama oni su normalni ljudi koji sami brinu o sebi i svojoj porodici. Pogledajte fotografije i kada sledeći put vidite da se neka glumica pojavi bez bora i zategnuta u 50oj godini nemojte da joj zavidite, samo se nasmejte jer vi sigurno izgledate bolje nego što bi ona ikada izgledala da je na vašem mestu!

Galeriju slika pogledajte u nastavku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs