ne prestaju sa pritiskom na kraljevsku porodicu!

Svetski mediji objavili da je Princ Hari doživeo nervni slom! Sve se desilo dok su boravili u Kanadi!

Svetski mediji okrivili Megan Markl

Celebrities
19:03h Autor:
Svetski mediji objavili da je Princ Hari doživeo nervni slom! Sve se desilo dok su boravili u Kanadi!
Foto: Profimedia

Princ Hari navodno je doživeo nervni slom tokom boravka u Kanadi, kako je objavio jedan američki časopis. Prema izvorima pomenutog lista, princ nije više mogao da podnese pritisak koji su kraljevske dužnosti nametale njegovoj porodici, zbog čega mu je zdravlje bilo narušeno, pa je nedeljama odlazio kod psihijatra, a za sve su okrivili Megan Markl.

Američki tabloid "Globe" objavio je vest da je član britanske kraljevske porodice doživeo "tajni mentalni slom" tokom odmora i Božićnih praznika.

Sam Hari je, tokom svog obraćanja javnosti napomenuo da protekli period jeste bio dosta stresan i težak za vojvotkinju i vojvodu, ali je naglasio da on nije "pao" u Kanadi.

- Princ, jednostavno, više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Megan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je "pukao", zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika - otkrio je nepoznat izvor i dodao da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savetovala mu da će biti mnogo srećniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

Drugi mediji, pak tvrde, da je članak lažan i osuđuju pokušaje da se ovom paru nanese šteta objavljivanjem ovakvih vesti.

Podsetimo, Princ Hari i Megan Markl podneli su tužbu protiv dva britanska tabloida.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs