Bez granice

Sve mora javno: Kim Kardašijan se rešila strija sa grudi pred kamerama (VIDEO)

Poznata starleta je odlučila da ništa ne krije pred kamerama porodičnog šou programa pa je snimljena i kako uklanja strije sa grudi
Celebrities
09:02h Autor:
Sve mora javno: Kim Kardašijan se rešila strija sa grudi pred kamerama (VIDEO)
Foto: Beta

Od svog izgleda itekako dobro živi, pa rijaliti zvijezda Kim Kardašijan želi da očuva svoju lepotu pod svaku cenu. To je svakako odlučila da podeli sa svojim fanovima, pa su je kamere pratile i u ordinaciji.

Kim je priznala da je samo jednom (za sada) probala botoks, no to nije prošlo najbolje jer je dobila alergijsku reakciju. Ali zato je nakon porođaja spremnija na kozmetičke korekcije, što je i pokazala u novoj epizodi porodičnog šoua "U korak sa Kardašijanovima"

http://www.youtube.com/watch?v=eK7KZdCYMuI
Kim i njen najbolji prijatelj Džonatan su posetili plastičnog hirurga doktora Simona Ouriana jer se zvezda požalila na svoje naborane ruke. No na kraju se ipak odlučila za korigovanje grudi laserskim tretmanom kako bi uklonila strije koje su nakon porođaja bile vidljivije.

"Šta sve neću napraviti za lepotu?", sama Kim je komentarisala, a hirurgu se požalila i na ožiljak koji ima na nožnom palcu.

S obzirom na tretman na grudima kojim je uklonila nedostatke, veliki dekoltei koje je nosila zadanjih nekoliko meseci sada imaju smisla.

Kim je očito htela da pokaže sjajan rad svojih hirurga. Mnogi američki mediji pišu kako je Kim preterala sa operacijama i korekcijama, a ona je i nedavno putem svog Tvitera poručila:

"Sram vas bilo što se ismevate mojoj trudnoći i mom pokušaju mršavljenja. Nisam savršena, ali nikada neću odgovarati vašim mršavim standardima!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs