Veoma zanimljivo

Lupili i ostali živi: Najveći biseri svetskih zvezda (FOTO)

Iako imaju svoje portparole i timove za odnose sa javnošću, poznate zvezde u intervjuima se često izgube i kažu nešto što nakon toga godinama zasmejava publiku
Celebrities
15:46h Autor:
Lupili i ostali živi: Najveći biseri svetskih zvezda (FOTO)
Foto: Reuters

Britni Spirs

"Nikad nisam imala potrebu da posetim Japan. Jednostavno, zato što ne volim da jedem ribu, a znam da je tamo u Africi jako popularna" - zaključila je pevačica kad je tokom jednog intervjua upitana o svom odlasku u Japan.

Džesika Simpson

"Da li je ovo što jedem piletina ili riba? Znam da je reč o tuni, ali na konzervi piše "Chicken by the Sea" (Piletina iz mora)" - izjavila je jednom prilikom pevačica. Chicken by the Sea je vodeći proizvođač plodova mora, a naziv je osmišljen prema albakor tuni koja ima svetlo meso, pa je još zovu bela tuna ili morska piletina.

Šejkil O’Nil

"Zaista ne mogu da se setim imena klubova koje smo obišli - kratko i jasno je odgovorio slavni košarkaš na pitanje da li tokom boravka u Grčkoj posetio Partenon, antički hram posvećen boginji Atini.

Kristina Agilera

"Gde će ove godine biti Kanski filmski festival" - znatiželjna je bila pevačica jednom prilikom.

Čarli Šin

"Ja imam drugačiji sistem. Imam drugačiji mozak, drugačije srce. Čoveče, ja imam tigrovu krv", jedna je od brojnih Čarlijevih izjava iz perioda od pre tri godine kada je dobio otkaz i prestao sa snimanjem serije "Dva i po muškarca".

Hoakin Finiks

"Da li možda imam žabu u kosi? Imam osećaj kao da mi nešto puzi po glavi", pokušao je glumac da izbegne pitanje novinara tokom promocije njegovog filma "Hod po ivici" još 2006. godine.

Kameron Dijaz

"Primećujem gravitaciju otkad sam bila jako mala", rekla je holivudska glumica.

Dejvid Bekam

"Definitivno bih želeo da moj Bruklin bude kršten, ali još ne znam koju ćemo veru da odaberemo", izjavio je penzionisani fudbaler nakon rođenja sina 1999. godine.

Maraja Keri

"Kad god na televiziji vidim koliko dece širom sveta gladuje, dođe mi da plačem, ne mogu da pomognem sebi", rekla je pevačica u jednom intervjuu. Ali, to nije bilo sve.

"Mislim, volela bih da budem tako mršava, ali ne sa svim tim muvama, svakodnevnom smrti i ostalim stvarima", dodala je muzička diva.

Vinona Rajder

"Najbolje se osećam kad sam srećna", zaključila je glumica jednom prilikom.

Silvester Stalone

"Jedini srećan umetnik je mrtav umetnik jer tek onda ne možete da se menjate. Nakon što umrem, u drugom životu verovatno ću da budem četkica", zaključio je inspirisani Silvester.

Kanje Vest

"Neću previše da pričam o reinkarnaciji, ali kad sam jednom prilikom bio u Guči prodavnici u Čikagu, bilo je to najbliže što sam ikad osetio da sam kao kod kuće", zaključio je reper i verenik Kim Kardašijan.

Kris Hamfriz

"Bilo je to nešto sasvim drugačije od košarkaške utakmice", komentarisao je košarkaš svoje venčanje sa bivšom suprugom Kim Kardašijan.

Džoni Dep

"Amerika je glupa, baš je kao glupi psić sa velikim zubima. Grize i može da nas povrediti. Agresivna je", ovako je američki glumac opisao svoju zemlju.

Kim Kardašijan

"Razgovarala sam danas sa devojkom koja ima rak. Pričala mi je o tome kako joj je teško. Ali zbog te teške bolesti naučila je puno o životu, a i ko su joj pravi prijatelji. Ima 18 godina. Pomislila sam, pa tako se i ja osećam", ispričala je rijaliti zvezda o svojim osećajima nakon što je razgovarala sa bolesnom devojkom.

Džastin Biber

"Ne znam puno o političkim strankama. Ali, šta god se događa u Koreji, loše je", obelodanio je mladi problematični pevač koliko zna o politici.

Gvinet Paltrou

"Radije ću da pušim krek, nego da jedem sir iz limenke", oštra je u svojim odlukama glumica.

Lindzi Lohan

"Oduvek sam želela da uradim ono što je uradila Merilin Monro (tokom Korejskog rata), kad je postavila pozornicu i napravila koncert za sve vojnike. Sve je sama uradila. Predivno je videti tako seksi ženu, mačku, koja je u osnovi pin ap, ono što sam ja oduvek težila da budem", pokušala je posrnula glumica jednom da objasni nešto.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs