Neverovatno

Muzičar se pred kamerama prisetio usvajanja Nikol: Našao sam nekoga ko me nikad neće napustiti! (FOTO,VIDEO)

Lajonel Riči i njegova tadašnja supruga Brenda, postali su staratelji malene Nikol kada je ona imala samo četiri godine. Par godina kasnije, postali su njeni zakonski roditelji

Celebrities
Muzičar se pred kamerama prisetio usvajanja Nikol: Našao sam nekoga ko me nikad neće napustiti! (FOTO,VIDEO)
Foto: Profimedia

"Sve je počelo na Pričevom koncertu".

Tako pročinje priču Lajonel Riči o susretu sa svojom kćerkom Nikol Riči. Legendarni pevač se prisećao svojih korena u Alabami, kao i muzičkih početaka. Tom prilikom je ispričao i kako je na Princovom koncertu upoznao Nikol.

"Otkriće je bilo: na pozornici je dvogodišnjakinja sa Princom, koja svira daire." Kasnije, u bekstejdžu, muzičar je upoznao malenu devojčicu. Njeni biološki roditelji su bili deo benda koji je pratio Princa, ali njihova porodična situacija nije bila sjajna: bili su pred razvodom. Zbog toga je Lajonel odlučio da pomogne devojčici.

"Odlučili smo da ti malo pomognemo, te da budemo samo zakonski staratelji neko vreme. Ništa više," ispričao je Riči svojoj kćerki u jednom intervjuu.

Neobične i ne tako lake životne priče: 10 poznatih ličnosti koje su usvojene! (FOTO)

Pevač je dete ostavio kod svoje tadašnje žene objasnivši joj da je neće ostaviti ili napustiti, te da ide samo na turneju.

"Sećam se da si imala problem sa napuštanjem, iz očiglednih razloga. Bila si data na staranje rođaku, pre toga. Sećam se da sam ti rekao: "Nikad te neću napustiti".

foto: Profimedia

"Mislim da si mnogo promenila moj život u smislu da si mi omekšala srce. Sve do tada život mi se svodio na pisanje pesama, posao i turneje. Odjednom sam našao nekoga u koga sam se zaljubio i ko me nikad neće napustiti!" rekao je pevač.

Par godina kasnije Lajonel je dobio i biološku decu: Sofiju Riči i Majlsa Brokmana Ričija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs