stavili tačku

Umesto svadbe, kraj dvogodišnje veze: Vuk Kostić raskinuo sa 10 godina mlađom devojkom!

Popularni glumac je bio dve godine u vezi sa Aleksandrom Popović, a nedavno su shvatili da im se putevi razilaze, pa su na svoju ljubav stavili tačku

Celebrities
Autor:
Umesto svadbe, kraj dvogodišnje veze: Vuk Kostić raskinuo sa 10 godina mlađom devojkom!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vuk Kostić dve godine je bio u vezi sa Aleksandrom Popović, a nedavno su shvatili da im se putevi razilaze pa su na svoju ljubav stavili tačku.

Jedan od najpopularnijih glumaca srednje generacije Vuk Kostić i njegova prelepa 10 godina mlađa izabranica Aleksandra Popović raskinuli su dvogodišnju ljubavnu vezu.

Uprkos tome što se nagađalo da će Vuk ovog puta završiti pred oltarom, zbog različitih planova za budućnost, rastali su se uz obostrano poštovanje i ljubav.

Vuk Kostić konačno otvorio Instagram: Žene odlepile na prvu fotografiju!

foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju - kaže glumčev blizak prijatelj i dodaje:

"Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu. Pošto je višemesečno snimanje drugog dela “Južnog vetra” i četvrte sezone “Ubica moga oca” završeno, Vuk će verovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gde će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu".

Inače, Vuk je retko u medijima pričao o svom privatnom životu, ali jednom prilikom otkrio je da je veza sa Aleksandrom drugačija u odnosu na njegove prethodne. Vuk Kostić godinama je bio u žiži javnosti zbog veze sa Jelisavetom Orašanin, ali ona nije jedina glumica koju je voleo.

Buknule stare strasti: Pomirili se Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs