drama

Britni Spirs ponovo prolazi kroz pakao: Njen otac napao unuka, policija izdala ovu naredbu!

Britanskoj pevačici ponovo se ruši život zbog porodičnih problema

Celebrities
Autor:
Britni Spirs ponovo prolazi kroz pakao: Njen otac napao unuka, policija izdala ovu naredbu!
Foto: Profimedia

Bivši suprug Britni Spirs i otac njihove dece Kevin Federlajn optužio je pevačicinog oca da je umešan u fizički obračun sa njihovim starijim sinom.

Sinovi britanske pevačice Šon (13) i Džejden (12), ne bi smeli više da provode vreme sa dedom Džejmijem Spirsom (66), prenosi Metro.

Policija je izdala naredbu nakon što je Kevin Federlajn (41) optužio Britninog oca, navodno razvalivši vrata i zgrabivši ga.

Život Britni Spirs u paklu droge i alkohola: Doživela je nervni slom i izgubila starateljstvo nad decom!

foto: Profimedia

Šon nema vidljivih modrica i povreda, ali Kevin smatra, kako je incident koji se dogodio pre pet nedelja, bio dovoljno ozbiljan i da bi ga trebalo prijaviti policiji.

Ovakve optužbe su se počele pojavljivati nakon što su Kevin i Britni postigli dogovor oko starateljstva nad sinovima. Pop princeza je dobila 30 odsto, dok njen bivši suprug ima 70 odsto staratelsjtva.

Da podsetimo, Brtini je tokom karijere imala puno uspona i padova, a neki od njenih nervnih slomova događali su se pred očima javnosti i fotoreporterima.

Pre 12 godina obrijala JE glavu tokom jednog od svojih slomova, a sada je opet drastično promijenila imidž i opet prolazi kroz težak period.

Britni Spirs karijeru stavlja na led: Ova odluka mi slama srce! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs