Posle 14 godina ljubavi

U oktobru nas čeka venčanje godine: Ženi se Rafael Nadal!

Lepa izabranica uspešnog tenisera nema društvene mreže, nije tipična žena sportiste i retko se pojavljuje u javnosti

Celebrities
Autor:
U oktobru nas čeka venčanje godine: Ženi se Rafael Nadal!
Foto: Profimedia

Rafael Nadal (33) konačno je rešio da se na momački život stavi tačku. Naime, španski teniser u oktobru će izgovoriti sudbonosno Da Mariji Ćiski Perelo, sa kojom je već 14 godina u vezi.

Španski mediji ekskluzivno su otkrili detalje venčanja godine.

"Rafa i Ćiska staju pred oltar 19. oktobra u Polensi, malom španskom gradiću na obali mora. Kompletan luksuzni kompleks grada, koji uključuje bazene, privatne sobe, pa čak i helidrom, iznajmljen je za ovu priliku i biće na raspolaganju zvanicama na svadbi", navodi Majorka dejli.

Što se tiče zvanica na svadbi, očekuje se dolazak brojnih svetskih poznatih faca. Biće tu zvezde Reala iz Madrida, ali i brojni teniseri, pre svega Španci, sa kojima je Nadal igrao u Dejvis kup timu.

Pozivnicu neće dobiti Novak Đoković, što je donekle i očekivano, jer ni Srbin na svoju svadbu nije zvao Španca. Zato će svoje mesto na ovoj svečanoj manifestaciji da dobije Huan Karlos (81), španski kralj, koji je privatno dobar sa Rafom.

Budući mladenci su u vezi od 2005. godine. Ćiska je diplomirani finansijski stručnjak, a radi kao direktor Nadalove humanitarne fondacije. Lepa Špankinja nema društvene mreže, nije tipična žena sportiste i retko se pojavljuje u javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs