odlična ponuda

Posao iz snova, a tek plata: Kraljica Elizabeta II traži osobu za vođenje profila na društvenim mrežama!

Prava prilika da upotrebite svoju digitalnu ekspertizu na najbolji mogući način

Celebrities
18:31h Autor:
Posao iz snova, a tek plata: Kraljica Elizabeta II traži osobu za vođenje profila na društvenim mrežama!
Foto: Profimedia

Bakingemska palata trenutno zapošljava osobu za upravljanje društvenim mrežama britanske kraljice Elizabete II, saopšteno je na sajtu radnih mesta.

Palata je u potrazi za inovativnim i kreativnim kandidatima s prethodnim iskustvom u upravljanju društvenim mrežama, a koji imaju dobre veštine pisanja i fotografisanja.

Kraljica Elizabeta (92) i Princ Filip (97) se sve ređe viđaju i stalno se svađaju: Kriza u braku nakon sedamdeset godina zajedničkog života?! (FOTO)

foto: Profimedia

Osoba koja će održati dobar imidž britanskoj kraljici u očima javnosti imaće zadatak da istražuje, piše vesti i upravlja digitalnim platformama, a plata će iznositi oko 30.000 funti u zavisnosti od iskustva.

Posao nudi i brojne prednosti: 33 dana godišnjeg odmora, kao i besplatan ručak, sa sedištem u Bakingemskoj palati. Uz nedavno lansirani Instagram račun za Megan Markl i princa Harija, popularnost dobija i princ Vilijam, dok će Kejt Midlton dobiti svoj kraljevski račun.

"Nezavisno od toga šta pokrivate, treba da se pobrinete da naši digitalni kanali dosledno podstiču zanimanje ljudi i dopru do šire publike", piše u opisu zahteva.

Kraljica Elizabeta uvodi sankcije: Neće više da toleriše Megan i Kejt! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs