Završila doškolovavanje

Marijana Mateus postala magistar primenjene umetnosti

Nakon studiranja na "Megatrendu", bivša supruga Lotara Mateusa odlučila je da doda sebi još jednu titulu, pa je završila studije na Londonskom koledžu za modu
Celebrities
21:52h Autor:
Marijana Mateus postala magistar primenjene umetnosti
Foto: Fonet

Modna dizajnerka i spisateljica Marijana Mateus dodala je uz svoje ime još jednu titulu - bivša supruga Lotara Mateusa završila je magistarske studije na Londonskom koledžu za modu.

Novo Marijanino zvanje je magistar primenjene umetnosti, a diplomu je pre nedelju dana dobila u Londonu. Pre toga, ona je studirala na „Megatrendu“.

- Mišljenja sam da niko od nas ne sme da prestane da radi na sebi. Nije važno da li je u pitanju postavljanje novih ciljeva, čitanje, učenje ili bavljenje nečim novim. U mom slučaju, u pitanju je doškolovavanje, odnosno usavršavanje modnog dizajna po visokim svetskim standardima - rekla je magistarka primenjenih umetnosti.

Marijana je rekla kako su njena deca bila iznenađena što je istrajala u studiranju i išla na nastavu od 10 ujutru do pet po podne. Ona inače planira da završi novu kolekciju uniformi koju bi trebalo da predstavi na predstojećem sajmu turizma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs