pročitajte

Otac Megan Markl ponovo napada: Ona bi bila niko i ništa bez mene! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa se udala za muškarca svojih snova i oduševila javnost, ali zahvaljujući svojoj porodici, mir u srcu još dugo neće naći. Njen otac Tomas ponovo je istupio u javnost i novinarima otkrio svoje pravo lice.

Objavljeno: 30.07.2018. 17:08h
Autor:
Megan Markl, Foto: Profimedia

Kako vreme odmiče, postaje sve jasnije zašto je uz Megan Markl na venčanju bila samo njena majka, i zašto ju je do oltara otpratio princ Čarls.

Članovi Meganine porodice s očeve strane sve se češće oglašavaju u medijima, u pokušaju da 'ukradu' delić slave novopečene vojvotkinje, a komentari njenog oca već su nekoliko nedelja ispunjeni nezadovoljstvom.

Tomas Markl, koji se zbog navodnih zdravstvenih problema nije pojavio na venčanju svoje ćerke i princa Harija, pre nekoliko nedelja je izjavio da još uvek čeka svoj poziv za čaj s kraljicom i dodao da bi Elizabeta II mogla da nađe vremena i za njega, kad je već u posetu primila američkog predsednika Trampa.

Tomas Markl želi da posvađa celu kraljevsku porodicu: Stigao odgovor iz Kesingtonske palate! (FOTO)

foto: Profimedia

U novom intervjuu za 'Mail on Sunday' 74-godišnji Tomas je izjavio da ga ljuti što mu se Megan više ne javlja i što nema pristup kraljevskoj palati.

"Imao sam njen lični broj u palati, ali nakon što sam u javnost izneo nekoliko kritika na račun kraljevske porodice, odlučili su da me u potpunosti odbace", pošalio se otac vojvotkinje od Saseksa.

Porodica Megan Markl opet šokira svet: Buduća snajka uhapšena pred vojvotkinjin dolazak u Ameriku! (FOTO)

foto: Profimedia

Tomas sumnja da se Megan na njega ljuti jer je novinarima rekao da njegova ćerka želi decu pa ne razume gde je pogrešio jer, prema njegovim rečima, vojvotkinja o deci priča proteklih šest do sedam godina.

"Kažem vam, prešao sam granicu strpljenja s Megan i kraljevskom porodicom. Žele da ćutim, žele da jednostavno odem. Ali ja se ne dam ućutkati. Odbijam da budem tih. Besom me ispunjava Meganin osećaj nadmoći. Ona ne bi bila niko i ništa bez mene. Ja sam od nje napravio vojvotkinju koju vidite danas. Ja sam zaslužan za sve što je ona danas!", gnevno je poručio Tomas putem medija.