pogledajte

Vratila se na posao u velikom stilu: Amal Kluni u retro kreaciji oduševila modni svet! (FOTO)

Amal je dobila šansu da prva ponese model iz najnovije kolekcije poznate kreatorke! Ekskluzivnost koja je omogućena samo izabranim!

Objavljeno: 27.02.2018. 19:21h
Autor:
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Posle jedne malo poduže poslovne, javne pauze, lepa Amal se vratila svojim obavezama - naravno u velikom stilu, piše Elle.

Na javnoj raspravi održanoj u petak u gradu San Hoseu u Kaliforniji povodom događaja "Watermark Conference for Women", zgodna crnka koja je osvojila srce glumca Džordža Klunija, pokazala je i ovaj put da u poslovnoj i modnoj sferi nema konkurenciju. Jednostavno nema!

Britanska advokatica je uspela ponovo da nas šarmira svojim impresivnim poslovnim izdanjem, koji je shodno stilskom i modnom znalcu kakva je Amal, prkosio konzervativnim, dosadnim poslovnim izdanjima koje obično čine pantalone i sako - sinonimi za odevanje pravnika.

Međutim, u modnom dosijeu angažovane advokatice, odevna situacija je skroz drugačija i primer je vrsne elegancije, ženstvenosti i odmerenosti. I zato nas ne iznenađuje što je kao takva inspiracija mnogim zaposlenim ženama širom sveta.

Zanosna Amal Kluni u crvenom: Vatreno izdanje za povratak na posao! (FOTO)​​​​​​​

Za konferenciji, samouverena gospođa Kluni je izabrala usku kreaciju dizajnerke Dajane von Furstenberg, geometrijskog "op-art" dezena. Igra žutih i crnih linija, rombova i krugova, dužin malo ispod kolena, kragnica zebra dezena i pojas oko struka predstavljaju smeo spoj retro i modernih elemenata.

Amal Kluni raščupana, potpuno neprepoznatljiva: Sinoć se u Holivudu dešavalo nešto neviđeno (FOTO)​​​​​​​

I u "beauty" sferi, lepa Amal nastavlja vintidž igru i stilski ekesperiment - puštena, blago talasasta kosa po uzoru na stari Holivud ima crvenkasti odsjaj i stvara umereni kontrast sa odevnom kombinacijom, ali i celinu koja je pun pogodak za ovakvu priliku.