Ćerka fudbalera još jedna žrtva silovanja egipatskog bogataša: Kad je ušao nag u sobu, odmah sam znala šta đavo smera

Još jedna žrtva neslavnog egipatskog milijardera Mohameda Al Fajeda, ispričala je kako je napastvovao i mučio sa 16 godina. Čini se takođe, da su milijardera privlačile ćerke njegovih dobrih prijatelja.

Objavljeno: 22.10.2024. 17:17h 17:56h
Foto: Jean-Marc HAEDRICH / Visual / Profimedia

Još jedna žrtva silovanja progovorila je o stravičnom iskustvu koje je doživela sa neslavnim egpitatskim milijarderom Mohamedom Al Fajedom.

Ćerka engleskog fudbalera Pola Gaskojna iznela je u javnosti "užasni" trenutak kada ju je egipatski milijarder Mohamed Al Fajed brutalno silovao.

Manekenka Bjanka Gaskojn (37) izjavila je da ju je bivši vlasnik Harodsa seksualno zlostavljao dok je radila u ovoj robnoj kući.

foto: Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

U novom intervjuu, ispričala je kako ju je Al Fajed dodirivao i primoravao da ga ljubi tokom njihovih nedeljnih sastanaka, a zatim dolazio u njen stan.

Dok je bila tamo, navodno ju je seksualno napao kada je imala 16 godina i kada je još uvek bila maloletna.

Ćerka bivšeg fudbalera rekla je za "Skaj" da je često posećivala Harods sa svojim roditeljima, gde bi Al Fajed šarmirao njenu porodicu i donosio im poklone. Počela je da radi u kompaniji kao prodavačica sa 16 godina i rekla da se isprva osećala "sigurno" u društvu Al Fajeda jer ga je ranije upoznala.

foto: Neil Hall / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, opisala je obrazac zlostavljanja u kojem ju je Al Fajed nagovarao da ga vidi kao "očinsku figuru", pre nego što ju je na kraju silovao.

Govoreći o tome kako joj je Al Fajed jednom ponudio Harodsov stan u Park Lejnu da odseda pre nego što je trebalo da putuje, rekla je da se neočekivano pojavio na vratima dok je bila tamo.

Gospođa Gaskojn, koja je nedavno dobila ćerku, rekla je: "Al Fajed je došao nag u stan, što me šokiralo, bila sam zapanjena, bila sam u šoku. Odmah sam znala šta đavo smera".

"Nisam znala šta da radim, ušao je i seo na sofu... izvadio je svoje genitalije i uhvatio me za ruke, pokušavajući da ih stavi na svoj polni organ."

foto: Steve Finn / Capital pictures / Profimedia

"Kada to nije uspelo, pokušavao je da mi primora glavu na svoje krilo. Ne znam kako, ali uspela sam da se izvučem."

Dodala je da veruje da ju je to što je Al Fajed poznavao njene roditelje "spasilo" nakon što je odbila da pristane na njegove seksualne zahteve.

Manekenka je rekla da je susret bio "užasan" i da niko nije znao šta joj se dešava jer se plašila da će "osramotiti" svoju porodicu.

Takođe je optužila pokojnog biznismena za manipulaciju, rekavši da joj je često govorio da joj je otac "loš otac" i da komentariše njegovo mentalno zdravlje i probleme sa zavisnošću.

foto: Mepham, Lucas / Pacific coast news / Profimedia

Navodno je počeo da je dodiruje i primoravao je da ga ljubi svake nedelje tokom sastanaka, govoreći joj da će, ako nekome kaže, izgubiti svoj "posao iz snova."

Gospođa Gaskojn je poslednja žrtva koja je iznela optužbe, nakon što je juče objavljeno da je Harods u procesu rešavanja nekih od 250 tužbi protiv Al Fajeda.

Luksuzna robna kuća saopštila je da su žene izašle u javnost nakon objavljivanja Bi-bi-si dokumentarca prošlog meseca, koji je otkrio godine optužbi za seksualno zlostavljanje protiv bivšeg vlasnika Harodsa.

foto: Profimedia

Metropoliten policija je saopštila da je zabeležila 60 novih prijava, pored 21 žene koje su prijavile policiji između 2005. i 2023. godine, uključujući optužbe za silovanje i seksualni napad.

Pored zahteva za nadoknadu, nekoliko advokatskih firmi takođe vodi slučaj protiv Harodsa u ime desetina žrtava.

Grupa "Pravda za preživele iz Harodsa", koja zastupa optužiteljke, saopštila je da njihovi advokati rade sa 147 žena.

U saopštenju objavljenom nakon emitovanja Bi-bi-sijevog dokumentarca, kompanija je izjavila: "Duboko smo zgroženi optužbama za zlostavljanje koje je počinio Mohamed Al Fajed.

Bonus video: