Madonu držao zavezanu i lomio joj glavu, a druga mu vratila za sve, lio gorke suze pred svima: Sad ljubi 40 godina mlađu

Šon Pen je jedan od holivudskih zavodnika sa najburnijim ljubavnim životom, a trenutno je u vezi sa 40 godina mlađom glumicom.

Objavljeno: 15.10.2024. 10:11h 10:26h
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Oskarovac Šon Pen ima i dalje, izgleda, harizmu kojom neverovatno privlači dame i to mnogo mlađe. Iako su na njegov račun izrečene strašne optuzbe od bivših supruga, čini se da ambicioznoj glumici Valeriji Nicov uopšte ne smeta, čak ni to što je više od 40 godina stariji od nje.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaljubljeni par se u poslednje vreme ne razdvaja, a sada su ih paparaci fotografisali u Los Anđelesu kako zajedno stižu na aerodrom.

Viktorija potiče iz Moldavije i do sada nije imala zapaženih uloga, a glumom se bavi od 2018.

Sjajan glumac kog prati glas nasilnika

Sean Pen rođen 17. avgusta 1960. godine u Santa Monici, Kalifornija. Poznat po svojoj intenzivnoj glumačkoj energiji, Pen je osvojio čak dva Oskar za najboljeg glumca, a uz to je bio angažovan u političkim i humanitarnim aktivnostima širom sveta.

Njegova prva zapažena uloga bila je u filmu "Fast Times at Ridgemont High" (1982), gde je igrao opuštenog i bezbrižnog surfera Džefa Spikolija, što mu je donelo pažnju javnosti. Ipak, Pen se vrlo brzo distancirao od uloga tinejdžera i usmerio na ozbiljnije dramske projekte. Pored glume, Penn se dokazao i kao talentovan režiser.

Tokom osamdesetih i devedesetih gradio je imidž posvećenog glumca, poznatog po spremnosti da se potpuno preda svojim ulogama. Međutim, u privatnom životu bio je inicijator brojnih skandala koji su ga, na kraju, okarakterisali kao holivudskog agresivca.

foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Burne ljubavne afere isprepletane nasiljem

Šon Pen ni u 64. godini izgleda ne planira da se smiri, iako ne može da se pohvali divnim emotivnim odnosima iz prošlosti. Iza sebe ima tri propala braka i brojne krakkotrajne romanse sa mnogo mlađim devojkama, ali od Valerije nije ljubio mlađu.

Bio je najveća Madonina ljubav, a dok je trajao brak sa legendarnom pevačicom, više puta ga je optuživala za nasilje u porodici, a četiri godine mu je sve opraštala.

Pričalo se kako ju je zbog problema s kontrolom besa i ljubomore tukao, maltretirao i vezao da sedi kod kuće. Jednom je to učinio na punih devet sati, a Madona se sve vreme tresla, te je to navodno ostavilo velike posledice na njenu psihu. Pen je za to vreme otišao po piće.

Dve godine pre tog incidenta, 1987. godine, Madona je završila u bolnici nakon što ju je udario bejzbolskom palicom po glavi.

Na kraju se ipak od njega razvela, ali prema sopstvenom priznanju smatra kako je on bio čovek njenog života – ma koliko agresivan bio.

foto: Profimedia

Posle Madone, Šon Pen se zaljubio i venčao sa jednom od najlepših žena u Holivudu - Robin Rajt. U tom braku su dobili dvoje dece, ali problemi sa njegovim agresivnim epizodama su se nastavili i u novoj priči.

Čak i nakon pauze od godinu dana, Robin je Penu dala drugu šansu pa su se pomirili i ponovo krenuli da žive zajedno.

Ipak su se konačno razveli 2007, a povlačili su se po sudnicama čak 3 godine i to zbog borbe oko starateljstva nad decom i ponovnih optužbi za Penove agresivne ispade i alkoholizam.

Potom se zabavljao sa brojnim poznatim lepoticama, među kojima su Suzan Sarandon, Elizabet Mekovern, Šarliz Teron...

FOTO: Reuters
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Shutterstock
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Nakon ljubavnog brodoloma sa Šarliz Teron, Pen je pao u zagrljaj 31 godinu mlađe australijske glumice Lejle Džordž. Venčali su se 2020, a glumac je navodno bio opčinjen svojom mlađanom lepoticom. Ipak, Lejla ga je ostavila i tražila razvod, a on je jedva preboleo, te je javno molio da se pomire. Gumac je javno po medijima plakao i preklinjao bivšu da mu se vrati.

Kako je Šon sam rekao, za kraj njihove veze krivi sebe, a supruzi je javno poručio da je i dalje voli.

"Ja sam zaj**ao brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je. pokazalo se da lepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekog mnogo starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je pravo vreme za duplu votku", govorio je Pen.