"Moja ćerka je ljubomorna jer sam se udala za brata": Slavna glumica incestom uništila porodicu, pa šokirala potezom

Slavna holivudska glumica Greta Skaki, šokirala je svet svojim venčanjem za svog brata. Kada je to rekla svojoj porodici, svi su je se odrekli, ali ona nije marila uopšte.

Objavljeno: 04.10.2024. 18:56h 20:49h
Autor:
Foto: Profimedia

Greta Skaki, osim po brojnim filmskim ulogama, poznata je i po svom privatnom životu i vezi sa rođakom Karlom Mantegaćijem.

Glumica Greta Skaki je publici poznata po ulogama koje je ostvarila u filmovima ''Ema'', ''Tražeći Alibrandija'' i ''Bela smicalica'', ali je još poznatija po svom privatnom životu i vezi sa rođakom Karlom Mantegaćijem. Vezu su krili od javnosti, ali kada je Greta ostala trudna, otkrila je ko je otac njenog deteta. Veza sa rođakom je uništila njene porodične odnose, a najteže je to podneo njen otac Luka. On nije mogao da prihvati ovu vezu i nije krio svoju ljutnju prema ćerki.

foto: Profimedia

"Moj tata Luka bio je duboko povređen i prilično slomljen. Bio je jako ljut" rekla je Skakijeva u jednom intervjuu, ali protivljenje porodice nije je pokolebalo u nameri da ozvaniči svoju vezu sa rođakom.

Priznala je i da ju je ostatak porodice otvoreno osudio i da su njenu vezu sa Mantegaćijem proglasili neprihvatljivom i protivnom Katoličkoj crkvi. Ni njena ćerka Lejla, koju je dobila u vezi sa glumcem Vinsentom D'Onofrijem, poznatom po ulozi u seriji "Zakon i red: Zločinačke namere", nije prihvatila majčinu vezu, a Greta je rekla da je Lejla više bila ljubomorna na činjenicu da više neće biti jedinica.

foto: lena Gaffuri / LaPresse / Profimedia

"Mediji su nas progonili i zbog toga je o meni napisano mnogo ružnih stvari. Ali prebrodili smo oluj", izjavila je jednom prilikom.

Dobitnica Emi nagrade otkrila je da je zaljubljenost u rođaka, koji joj je bio i najbolji prijatelj, gotovo uništila njenu porodicu i priznala je da je i sama bila iznenađena kada je shvatila da prema Karlu, sinu njene tetke, gaji romantična osećanja.

"To se iznenada dogodilo jedne noći kada je bio u poseti kod mene i bio je potpuni šok. Bili smo prijatelji dugo vremena i nikada ga ranije nisam gledala na taj način kao te večeri. Definitivno sam bila iznenađena celom situacijom i najviše me brinulo zbog toga kako da to kažem ljudima, posebno svojoj porodici", rekla je Greta u jednom od intervjua i priznala da je njena porodica u Italiji bila ogorčena i ljuta.

foto: Profimedia

"Mom tati je bilo posebno teško jer se udaljio od cele svoje rodbine i Karlo mu je bio najdraži sestrić, a nakon što je saznao za našu vezu, dugo nisu razgovarali jer je moj otac bio besan na njega. Tada mi je delovalo kao da je to kraj sveta", ispričala je Greta. Najveća podrška u tom periodu bila joj je majka, koja joj nije okrenula leđa.

"Srećom, moja majka Pamela bila mi je velika podrška, što mi je značilo sve na svetu. Mama je veoma širokogruda, ali je uvek bila strogi kritičar. I iako je želela da nađem nekog bogatog intelektualca, prihvatila je moj izbor", rekla je glumica.

Za svog rođaka i supruga govorila je da je njena stena i oslonac. Svoju vezu držali su podalje od očiju javnosti, pa je tako tek godinama nakon što su se rastali javnost saznala da više nisu zajedno, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno brinuli o sinu Mateu.

Bonus video: