Lice mi bilo u plamenu, otišle su trepavice i obrve, cvrčalo mi po kosi: Ovako Britni Spirs izgleda posle haosa u kući

Britni Spirs doživela je nezgodu kada je ekplodirao plamen, kako ističe, iz njenog kamina, te je pretrpela užasne posledice. Na kraju, uspela je sve da sanira.

Objavljeno: 02.10.2024. 09:30h 09:46h
Foto: Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britni Spris imala je užasnu nesreću sa kaminom u svom domu, samo četiri godine nakon što je zapalila slušajno kućnu teretatu, a sve do detalja podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu. Naime, pevačica je istakla da je pretrnula od straha, a da su bolovi bili nesnosni.

- Bila sam u svojoj sobi, upalila sam vatru i odjednom mi je eksplodirala u lice - priseća se pevačica. Pošto se to sa kaminom dešavalo i ranije, neretko bih zamolila obezbeđenje da ga zapali. Ali ovoga puta, samo sam bacila stvar unutra i bukvalno mi je plamen buknuo u lice - priseća se pevačica.

foto: Printscreen Instagram / britneyspears

Od jačine plamena osboa koja je bila pored nje u tom trenutku se probudila.

- Otišle su mi trepavice, obrve i – vidite ove bebi šiške? Ovo je od... cvrčalo mi je po celoj kosi - pričala je svojim pratiocima.

Isitče da se veoma zabrinula, jer je lice nenormalno puno peklo, sumnjala je da ima opekotine drugog ili trećeg stepena.

- Bolelo me je na dodir kad držim telefon. Bolelo me je kad bih stavila led na lice. Bolelo je bilo šta god ga dodirnulo.Bol nikako nije prestajao. Bilo je tako, tako, tako loše - prenela je Spirsova.

foto: Printscreen Instagram / britneyspears

Lekovi protiv bolova su joj bili spas.

- Sada je sve dobro - zaključila je.

Međutim, ovo nije prvi put da joj se dešava ovakva nesreća. Slično je bilo i sa teretanom koju je imala u kući, a zapalila je slučajno ukrasnim svećama.

FOTO: B4859 / Avalon / Profimedia
FOTO: B4859 / Avalon / Profimedia
FOTO: Ron Wolfson/MPI / Capital pictures / Profimedia
FOTO: B4859 / Avalon / Profimedia
FOTO: FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: INSTAGRAM / Planet / Profimedia
FOTO: Profimedia

Prošle godine muzičarka je slučajno zapalila svećama svoju kućnu teretanu, a potom pokazala spaljene ostatke preko Instagrama.

- Božjom milošću alarm se oglasio nakon toga i niko nije povređen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo za teretanu! Ali moglo je da bude mnogo gore, pa sam zahvalna. Ali pst, ionako volim više da vežbam napolju - rekla je u decembru prošle godine.