Ponosno je obukla belu haljinu njegove majke, a kažu i da liče: Nasledniku modne ikone srce je ukrala 10 godina starija

Svi komentarišu novu devojku najmlađeg sina Bekamovih, navodno su u vezi već mesecima, ali su se uspešno skrivali, sve do sad

Objavljeno: 01.10.2024. 15:42h
Foto: RAW/TGB/ / Goff Photos / Profimedia

Bekamovi su ovih dana boravili u Parizu, gde je Viktoria održala reviju na nedelji mode. Iz prvog reda podržali su je suprug Dejvid i njihova deca, sinovi Bruklin (25), Romeo (22) i Kruz (19) , kao i ćerka Harper Seven (13). Bruklinu se pridružila i supruga Nikola Pelc, dok je najmlađi sin Dejvida i Viktorije stigao s 10 godina starijom devojkom.

Kruz Bekam navodno je još od juna u vezi s nemačko-brazilskom kantautorkom Džeki Apostel, kako navodi Daily Mail, no dosad su svoju romansu uspeli sačuvati za sebe. Međusobno se prate na društvenim mrežama, ali sve do sad nisu objavljivali zajedničke fotografije, a zanosna brineta je nakon revije na Instagramu označila njegovu majku.

'Najljepša revija i najljepša haljina. Čestitke', napisala je uz fotografije na kojima nosi haljinu u kojoj je bila na reviji. Mnogi su primietili i da Džeki, zbog tamne kose i vitke građe, dosta fizički nalikuje Viktoriji.

S druge strane Viktorija je na Instagramu objavila fotografiju najmlađeg sina i njegove devojke s revije, uz koju im se zahvalila na podršci, a time je potvrdila da podržava njihovu vezu.

Kruz je pre Džeki, bio u vezi s Bby Ivy, koja ga je javno optužila da ju je prevario. Iza njega je i veza s Tanom Holding, koja je s Bekamima 2022. godine i letovala. Poznato je i da je pre nje ljubio Bliss Chapman, koje je ćerka Viktorijine prijateljice i bivšeg modela Rozmari Ferguson.

Kruz je inače muzičar u usponu, a bavio se i fudbalem, pa je tako krenuo i maminim i tatinim stopama.

Stil / story.hr

Bonus video: