Ivanu sam rasturila brak, pa tužila njegovu ženu jer me javno blamira: Sujetna je jer mu služi kao kućna pomoćnica

Zbog susreta ljubavnice i zakonite žene, sudija je izneo svoj lični stav, pa zakonski kažnjen

Objavljeno: 01.10.2024. 11:34h
Autor:
Foto: Shutterstock

Na sudu u Nju Džerziju, kako otkrivaju sudski dokumenti, jedna ljubavnica je podnela tužbu protiv supruge svog ljubavnika. Ljubavnica je tvrdila da je njegova supruga objavila njene nage fotografije na društvene mreže kao osvetu.

Sudija očigledno nije poverovao u njene tvrdnje i oštro je kritikovao u sudnici. Dao joj je ironičan savet da svoje slike proda osnivaču "Playboya", Hju Hefneru.

foto: Shutterstock

Sudija je kasnije bio primoran da se izvini zbog svog komentara, priznajući da je prekršio više pravila Kodeksa sudijske etike Nju Džerzija. Prema dokumentima izdatim u četvrtak, sudija Rivas se izvinio za svoje reči.

„Daću vam jedan savet,“ rekao je Rivas ženi prema izveštaju NJ.com. „Jedina osoba kojoj bi trebalo da šaljete nage slike je Hju Hefner. On će vam platiti 100.000 dolara za njih.“

Ove reči bile su upućene ženi koja je tužila suprugu muškarca s kojim je godinama imala vanbračnu vezu, optužujući suprugu da je zadržala njene nage slike i objavila ih na društvenim mrežama.

foto: Shutterstock

Sudija je oštro kritikovao ljubavnicu na sudu nakon što je ona izjavila da joj je jasno zašto Ivan "beži kod nje", jer mu njegova zakonita supruga služi kao kućna pomoćnica.

"Besmislica. To nije tačno. Ako spavaš s njim - budimo iskreni, znači da mu služiš samo da zadovolji svoje nagone. Ako si spavala s njim svih ovih godina, ti si druga, sama biraš da budeš druga u njegovom životu. Tako je nemaš prava da komentarišeš zakonitu ženu kao kućnu pomoćnicu ili na bilo koji način da je omalovažavaš. Da si mu bila vredna, razveo bi se, pa tebe oženio," rekao je sudija na ročištu.

foto: Ilustracija / Shutterstock

Ivan, koji nije bio strana u tužbi, sedeo je u galeriji, a sudija je očigledno u jednom trenutku usmerio svoj gnev prema njemu.

„Želeo bih da je ovde, da mu kažem kolikoi mi je odvratan zbog svog ponašanja prema zakonitoj ženi“ .

Ove izjave su izašle u javnost nakon što je podneta žalba protiv sudije Savetodavnom odboru za sudijsku etiku zbog njegovog postupanja u ovom slučaju.

„Žalim zbog komentara koje sam izneo tokom postupka,“ rekao je Rivas u izjavi koju su objavili sudski zvaničnici. „Osećao sam da se sud manipuliše, ali sam dozvolio da moja osećanja o slučaju utiču na moj jezik, ton i ponašanje, što je sve bilo neprimereno.“