Glumica otkrila najbolji savet koji je ikada dobila za negu kože: U 56. izgleda kao devojčica i to sve zbog ovog trika

Naomi Vots, slavna glumica nežnih crta lica i neobične lepote, redovno za svoj mladalački izgled dobija komplimente, poznata holivudska diva sada je podelila tajnu svoje vanvremenske lepote

Objavljeno: 28.09.2024. 18:17h
Foto: Reuters

Poznata glumica, lepa plavuša koje se mnogi sećaju po odličnim ulogama u filmovima poput '21 gram' ili 'Mullholand Drive', jedna je od onih dama za koje su godine zaista broj jer uvek izgledaju sjajno.

Naomi Vots odrasla je u Australiji, a svoju lepotu duguje i ritualima ali i redovnoj hidrataciji kože, kao i celog organizma.

Naomi je pristalica tzv. clean beauty trenda koji je okrenut što prirodnijim proizvodima koji sadrže što manje toksičnih sastojaka i nalaze se u ekološkim pakovanjima.

foto: Profimedia

Glumica koja je ove godine proslavila 56. rođendan može se pohvaliti blistavim tenom, za šta je zaslužno, osim svakodnevne nege kože i ispijanje velike količine vode. Naime, glumica kaže kako je najbolji savet koji je ikad dobila da svaki dan obavezno popije dve litre vode čega se ona pridržava.

Takođe na svoju kožu uvek, bez obzira na godišnje doba, nanosi kremu sa zaštitnim UV faktorom. Osim toga, gleda da se naspava makar osam sati kako bi bila odmorna. Iako i sama priznaje kako bi volela da ima manje bora, kaže kako je vremenom naučila to da prihvati.

'Jednostavno treba prihvatiti proces starenja', kaže Naomi.

foto: Profimedia

U slobodno vreme, dodaje, izbegava puno šminke i pribegava metodi nanošenja iste u samo pet minuta.

Glumica karminom naglašava usne i jagodice, a obavezno i obrve uz pomoć gela ili olovke budući da je vrlo svetle puti.

Što se tiče frizure nije sklona velikim eksperimentima, pa se već neko vreme drži klasičnog boba u različitim varijantama koji joj dobro stoji.

U jednom je ranijem intervjuu priznala kako nikad nije bila fanatična pobornica vežbanja, ali ulaskom u 50. i to se, kaže, promenilo.

'Kako stariš, tako moraš napornije da radiš na sebi ne bi li održao tonus mišića. Zato sada mnogo više radim na snazi i vežbam sa tegovima, ne onim klasičnim od 2 kg već malo zahtevnijim', objašnjava Vots.

Bonus video: